BAGERBRØD, BAILEYS OG VÆGTTAB | GETAWAY GRØNHØJ 2

GETAWAY TIL GRØNHØJ DEL 2

I del 2 fra Grønhøj feriecenter, får du slankende bager- og baileytips, flere nemme, sunde og lækre opskrifter og ser min træning på farten

Få mine bedste tips til, hvordan du holder styr på vægten, mens du nyder bagerbrød, Baileys og flødeboller fra Spangsberg. Bliv også klædt på med guldkorn til at lave lækre slankeopskrifter, der gør det nemmere, sjover og sundere at opnå vægttab.

SE OGSÅ DEL 1: TIPS OM MAD, MOTION OG MINDSET I GETAWAY GRØNHØJ
SE OGSÅ DEL 2: BAGERBRØD, BAILEYS OG VÆGTTAB I GETAWAY GRØNHØJ
SE OGSÅ DEL 3: SLANK PÅ FARTEN OG SKATTEJAGT I GETAWAY GRØNHØJ

Du får også en indsigt i min fleksible koststrategi, der gør det nemmere og sjovere at holde ved et kalorieunderskud på den lange bane, så du i sidste ende opnår et holdbart vægttab.

Vi løber også en tur ned på den smukke strand ved Grønhøj, hvor du får mit skarpeste PRO TIP til at slippe fri af negative, deprimerende og fængslende tanker med taknemlighed.

 

MIT “TRÆNINGSCENTER” UD PÅ FARTEN

Jeg har altid min slyngetræner / TRX, og min bicepstræning med resistans bands. Samlet vægt 1,3 kg – lige til kufferten på både indlands- og udlandsrejser.

TRX slyngetræneren er genial at have med på farten, fordi den er let og bærbar, og kan bruges næsten overalt. Det er en træningsform, der bruger kroppens vægt som modstand, og giver en effektiv træning for hele kroppen.

Slyngetræneren kan nemt fastgøres til en dør, et træ eller en stolpe, og kan tilpasses til forskellige niveauer af træning. Det betyder, at du kan træne når som helst og hvor som helst, uden at skulle gå til et fitnesscenter eller have tungt træningsudstyr med dig.

Med TRX slyngetræneren kan du træne din styrke, fleksibilitet og balance, og det er derfor en ideel træningsform for rejsende eller personer med en travl livsstil, der ønsker at opretholde deres træning på farten.

SE OGSÅ: MINE MANGE ANDRE VIDEOER FRA REJSER OG GETWAWAYS

 

NYD DIN GETAWAY TIL GRØNHØJ

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her