SLANK PÅ FARTEN OG SKATTEJAGT | GETAWAY GRØNHØJ 3

GETAWAY TIL GRØNHØJ DEL 3

I del 3 fra Grønhøj feriecenter, får du flere slanketips til nemme, sunde og lækre opskrifter, og får et indblik mere i min træning på farten

Bliv klogere på hvordan du holder dig slank på farten, mens du nyder ferien i fulde drag. Find også ud af om mine piger vinder præmien i Grønhøj Strands store skattejagt, som i øvrigt er en glimrende aktivitetsmulighed for hele familien.

SE OGSÅ DEL 1: TIPS OM MAD, MOTION OG MINDSET I GETAWAY GRØNHØJ
SE OGSÅ DEL 2: BAGERBRØD, BAILEYS OG VÆGTTAB I GETAWAY GRØNHØJ
SE OGSÅ DEL 3: SLANK PÅ FARTEN OG SKATTEJAGT I GETAWAY GRØNHØJ

 

SÅDAN HOLDER DU FORMEN PÅ FERIEN

Lad dig gerne inspirere i mit store 100% GRATIS øvelsesarkiv med over 100 effektive træningsøvelser, som du kan bruge på farten, ferien og/eller i din hjemmetræning.

SE HER: PRØV MERE END 100 EFFEKTIVE HJEMMETRÆNINGSØVELSER

Der er mange muligheder for at holde formen i ferierne, og det kræver ikke dyrt træningsudstyr eller at du finder et fitnesscenter.

Kropsvægtstræning, som f.eks. squats, lunges, push-ups og planken, kan nemt udføres uden nogen form for udstyr, og kan tilpasses forskellige niveauer af træning.

PRØV OGSÅ: HOTELVÆRELSE TRÆNINGSØVELSER, DER PASSER TIL ALLE

TRX slyngetræneren er en fantastisk træningsform, der kan bruges næsten overalt. Den bruger kroppens vægt som modstand, og kan fastgøres til en dør, et træ eller en stolpe, hvilket giver en effektiv træning for hele kroppen.

Sjippetov er også en enkel og effektiv træningsform, der kan bruges overalt. Det kan hjælpe med at forbedre din kondition, koordination og balance, og kan tilpasses til forskellige niveauer af træning.

Løbeture er en anden god måde at holde formen på, når du er på farten eller på ferie. Det kræver ikke nogen form for udstyr, og det er en effektiv måde at forbedre din kondition og styrke din krop.

SE OGSÅ: NÅR FERIENS TRÆNINGSCENTER ER SKOD, SÅ GØR DET HER

Alt i alt er der mange muligheder for at holde formen på farten og i ferierne, og det kræver ikke nødvendigvis dyrt træningsudstyr eller medlemskab af et fitnesscenter.

Ved at udføre kropsvægtstræning, bruge TRX slyngetræneren, sjippetov, løbeture eller andre træningsformer kan du fint holde din krop slank, stærk og sund, selv når du er på farten eller på ferie.

SE OGSÅ: MINE MANGE ANDRE VIDEOER FRA REJSER OG GETWAWAYS

 

HOLD STYR PÅ FORMEN PÅ FERIEN

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her