Fintskåret roastbeef med løgringe, revet ost og agurk

Fintskåret roastbeef med løg, revet ost og agurk
Fintskåret roastbeef med løg, revet ost og agurk

1 Personer

Hands-on:  10min – Total tid:  10min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Lækker let og hurtig Low-Carb frokost eller aftensmad, antaget at du har roastbeef i køleskabet. Du kan til nød købe roastbeef pålæg, men den hjemme tilberedte metode er dog at foretrække.

Napper du den hurtige pålægsversion, så bør du vælge en fra slagterens delikatesse. På den måde mindsker du risikoen for tilsætningsstoffer og øger kvaliteten af dit roastbeef måltid.

TIP: Vil du gerne lavet roastbeef selv, kan jeg anbefale at tilberede en cuvette eller culotte i Sous Vide henover 8-14 timer. Alternativt i ovn ved 225 grader i 10 min, hvorefter temperaturen sænkes til 160 grader i yderligere 15-20 minutter. Lad stegen hvile i 10 min.

TIP: Anvend helst altid et termomenter til at holde styr på din centrumtemperatur i kødet. Det at holde øje med kødtemperaturen, er ofte forskellen på “perfekt” og “pis ærgerligt”.

5 from 1 reviews
Fintskåret roastbeef med løgringe, revet ost og agurk
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser
  • 150-200 g tyndskåret Roastbeef
  • ½ Løg
  • 1 spsk revet Ost
  • 10-15 cm Agurk
  • 1 tot frisk Dild
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort Peber
Tilberedning
  1. Anret roastbeefskiverne på en tallerken og bland skiverne let med de snittede løgringe.
  2. Snit 10-15 cm agurk i skiver og anret det ved siden af roastbeef og løgringe.
  3. Tilsæt en tot dild, hav- eller stensalt og friskkværnet sort peber til retten og server.

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

Please enter your comment!
Please enter your name here