Fintskåret roastbeef med løg, parmesanost og agurk » Proteinrig frokostide

Fintskåret roastbeef med løg, parmesanost og agurk » Proteinrig frokostide
Fintskåret roastbeef med løg, parmesanost og agurk » Proteinrig frokostide

Prøv roastbeef med løgringe, parmesanost og agurk

Her får du en nem og proteinrig frokostide af fintskåret roastbeef med løg, parmesanost og agurk » Snup et hurtigt og mættende måltid

Jamen, kan det i det hele taget kaldes for en opskrift? Lad os kaste et blik på definitionen af opskrift: En skriftlig anvisning på hvordan især en madret laves.

Lad ordkløveriet ligge for en stund. Pointen er nemlig, at give dig en anvisning og en invitation til at tænke dine måltider mere enkelt – specielt på travle dage!

Pålæg må gerne indtages som den primære del af et måltid og i skamløst store mængder. Det er jo noget, du selv bestemmer…

  • Vil du have en nem og mættende frokost, så brug fx opskriften her.
  • Har du brug for et mellemmåltid kl 16:00, så snup nogle pålægsskiver.
  • Er du typen der spiser på træthed, så snup nogle skiver magert pålæg fx kylling, kam, hamburgerryg, filet eller roastbeef, fremfor at falde i kagerester og slik – igen.

Slip de hårde pålægsregler fra din opvækst, og tag styringen i dit eget liv.

 

Jeg kan selv, og vil selv lave min egen roastbeef… okay!

Vil du gerne lave roastbeef selv, kan jeg anbefale, at Sous vide tilberede en cuvette eller culotte på 54 grader i 8-14 timer. Afslut med en hurtig smørstegning på pande.

Følg fx okseculotteopskriften for Sous vide her: Rosastegt okseculotte med ostegratineret blomkål, porre og broccolisalat

Alternativt i ovn ved 225 grader i de første 10 minutter, hvorefter temperaturen sænkes til 160 grader i yderligere 15-20 min eller indtil centertemperaturen er 54 grader.  Lad stegen hvile i 10 min.

Følg fx kalveculotteopskriften for ovntilberedning her: Ultramør kalveculotte med sprøde knoldselleri-kroketter og broccolisalat

Hav altid styr på din centrumtemperatur i kødet ved ovntilberedning. Det er ofte forskellen, der gør forskellen på “perfekt” og “pis ærgerligt”.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Fintskåret roastbeef med løgringe, revet ost og agurk
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser:
  • 100-150 gram tyndskåret roastbeef fx roastbeef pålæg
  • ½ løg skåret til løgringe
  • 1 spsk revet parmesanost (kan udelades)
  • 10-15 cm agurk
  • 1 dusk frisk dild (kan udelades)
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk sort peber (gerne friskkværnet)
Sådan gør du:
  1. Grib en tallerken, og anret den tyndskårne roastbeef og de snittede løgringe.
  2. Anret agurkeskiverne ved siden af roastbeef og løgringe.
  3. Tilsæt en dusk dild, salt og friskkværnet sort peber og server.

 

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here