GÅR DU ALL-IN I WEEKENDER, TIL FESTER OG PÅ BYTURE?

GÅR DU ALL-IN I WEEKENDER, TIL FESTER OG PÅ BYTURE?
GÅR DU ALL-IN I WEEKENDER, TIL FESTER OG PÅ BYTURE?

ER DU TYPEN DER GÅR ALL-IN?

Ofte er det nogle få (dårlige) vaner der er forstyrre vægtbalancen. En af de typiske vaner er, når ALL-IN tendensen tager overhånd.

En typisk “overvægtsfælde” er ALL-IN tendensen, når der skal hygges, holdes weekend eller festes igennem – for vi skal endelig IKKE gå glip af noget! Det er i hvert fald ofte en styrende drivkraft bag et ALL-IN mindset. Nåh, det kender du godt?

I overfladen virker “Jeg skal IKKE gå glip af noget” tankegangen meget skøn. Vi skal jo leve livet, mens vi har det. Problemet er desværre at et ALL-IN mindset ofte kan stjæle mere, end det giver os, når vi ser vores liv, livsglæde og velvære med lange briller på.

Vi kan sagtens hygge max igennem, overspise i lækker mad og fyre den af i byen – en gang i mellem. Men gør vi det for ofte, så buler formen og ALL-IN vanen gør os runde.

Kunsten at skabe og fastholde vægten i balance, handler om sunde mængder!

SE OGSÅ: HOLD STYR PÅ VÆGTEN FØR, UNDER OG EFTER FESTER

 

Lad os smutte en tur i byen sammen (metaforisk set)

Vil du nyde en drink eller snuppe en våd bytur og samtidig holde styr på vægten, så er der flere små ændringer der kan gøre en stor forskel på den lange bane.

  • Brug fx light sodavand i drinks, nyd ren alkohol on the rocks og øv dig i at drikke med måde, mens der festes igennem.
  • Jo mere vi fester, des større udslag vil dine drukvaner typisk have på din kropsvægt. Tag evt. en bytur sjældnere, men fasthold måden, du gør det på nu. Eller skru ned for mængden af alkohol, drikkekalorier, snacks og kalorierne fra “hjem-fra-byen-mad”.
  • Selvom alkohol gør os dummere, kan vi ofte gøre en bevidst indsats, for at træffe bedre valg på byturen. Alle “små bedre valg” gør en forskel i en større sammenhæng!

SE OGSÅ: ER DU FESTABEN, DER ØNSKER SIG HOLDBART VÆGTTAB?

Med drukvanerne følger der for rigtig manges vedkommende ofte alverdens kalorierige nattelivsbespisninger af fx pizza, nachos, chips, MacDonalds osv. Spar kalorier med light sodavand og mindre mængder, og vær OBS på de vaner der følger med byture (junk mm.)

SE OGSÅ: Spis McDonalds, Burger King, Pizza mm., MENS du opnår vægttab!

DEL GERNE ARTIKLEN MED EN FESTABE

~ Ha’ en skøn aften

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her