ER DU FESTABEN, DER ØNSKER SIG HOLDBART VÆGTTAB?

ER DU FESTABEN, DER ØNSKER SIG HOLDBART VÆGTTAB
ER DU FESTABEN, DER ØNSKER SIG HOLDBART VÆGTTAB

KAN FESTABER OPNÅ VÆGTTAB?

Ønsker du et holdbart vægttab, men elsker også at feste igennem, så er det gode spørgsmål: Kan de to ting sameksistere eller ej?

Drikkevarer er, for mange, en af de typiske benspændere, hvis du ønsker at holde eller få bedre styr på vægten og opnå et holdbart vægttab.

Jihaaaaaaaaaaaaaa… Ja, det gode liv leves også ved at fyre den af, nyde drinks, øl og vin, samt danse natten kulsort og morgen lyst – en gang imellem.

SE OGSÅ: HOLD STYR PÅ VÆGTEN FØR, UNDER OG EFTER FESTER

Kunsten at feste igennem på den sundeste måde, ligger i at lære at meste mængden, konteksten og hyppigheden af festabe-menageriet. Langt hen ad vejen kan du sagtens fortsat være en festabe, mens du får styr på vægten og opnår holdbart vægttab.

 

Sådan fester du igennem, mens du opnår vægttab

Fester du igennem dag og nat alle ugens dage, så gør du det selvsagt svært for dig selv, at forblive sund, få bedre styr på vægten og opnå et holdbart vægttab. Men du behøver langt fra at forbyde alkohol, byture og fester for at lykkes med vægten.

Fx er der i forvejen rigeligt kalorier i alkoholmængden, du indtager. Derfor er et typisk en fantastisk start IKKE at tilføre dine festlige genstande endnu flere kalorier, ved fx at tilføje sukkersødet sodavand, vælge drinks med frugtjuicer osv.

Fx løber Shakers, Breezers, Mokai, Somersby mm. utroligt hurtigt op, hvis du drikker dig fuld i den slags hver weekend. Ren alkohol blandet med light eller sukkerfri sodavand i tilsvarende mængder er et kaloriemæssigt bedre valg.

SE OGSÅ: Går du (altid) ALL-IN, når det er tid til weekend, hygge og festhumør?

Uden at lyde som din frustrerede mor, giver det mening, at du sikrer dig, at du har styringen over dit alkoholforbrug. Ofte kan magtbalancen nemlig være omvendt, hvor alkohol og hensynsløs druk bruges som selvmedicinering imod større problemer.

Vær helt sikker på at dit alkoholforbrug ikke reelt er et alkoholmisbrug og ren, rå selvmedicinering pga. dybereliggende problemer. I det tilfælde, er det klogt, at du rækker ud efter hjælp, så du få løst problemerne, fremfor at symptombehandle.

Når du har styr på den del, handler dine “festabe-tendenser” allermest om “HVORDAN” du fyrer den for vildt af, når du slipper festaben løs.

 

Prioriterer du vægttab højere end ødelæggende druk?

Ofte er en stor benspænder for at lykkes med at tage styringen over drikkekalorierne fra drukturene at du får styr på din prioritering. Hvad er vigtigst for dig at arbejde med?

SE OGSÅ: “WHAT THE HELL” effekten! “Nu er jeg faldet i, så jeg går ALL-IN”

Giver din stangstive festabe dig mere glæde, velvære og livskvalitet i sidste ende eller føles det kun fantastisk i de berusede øjeblikke? Sidstnævnte er lidt som at tisse i bukserne: det føles rart og dejligt lige nu, men om lidt er det vådt og trist.

Hvad ønsker du egentlig at prioritere højst: Vild druk eller vægttab? 

Ønsker du at få bedre styr på vægten, så start i det små. Træf flere bevidste til og fravalg. Vær nysgerrig på HVORDAN du slipper festaben løs. Reducer en smule i dine mængder af alkohol og drikkekalorier, og nyd fortsat at feste igennem uden hensynsløs druk.

Skab beviser på at du stadigvæk kan nyde uden at forbyde!

Jeg håber indlægget, vil hjælpe dig til flere sjove aftener – blot med lidt mere omtanke for din glæde, velvære og livskvalitet i livet generelt.

SE OGSÅ: DE 5 BEDSTE TIPS MOD TØMMERMÆND » RÅD DER VIRKER!

 

FÅ STYR PÅ DIN INDRE FESTABE

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her