GETAWAY TIL LANDAL SØHØJLANDET VED SILKEBORG DEL 2

Tag med på en GETAWAY til Landal Søhøjlandet ved Silkeborg, hvor du får flere guldkorn og oplever nogle flere af ferieområdet faciliteter

Videoen er del 2 af 2 i en miniserie fra vores ferie til Landal, og derfor vil det give mening at du ser denne video før du ser video nummer 2 via linket herunder. Videoen er betalt af egen lomme, hvilket gør mit indblik og mine meninger 100% personlige og “ufarvede”.

SE OGSÅ: GETAWAY TIL LANDAL SØHØJLANDET VED SILKEBORG DEL 1

Jeg håber, du vil lade dig inspirere af de mange gode tips, tricks og ideer, som jeg deler med dig undervej i de to videoer.

 

Du lærer bl.a. hvordan du træner på en legeplads

Bare fordi ferielokationen ikke har et træningscenter, kan du sagtens få styrketrænet. En legeplads kan fx fint bruges til styrketræning ved at udnytte dens forskellige udstyr og strukturer på en måde, der udfordrer kroppen og træner musklerne.

For eksempel kan en pull-up bar på legepladsen bruges til at træne rygmuskler og biceps, mens en rutsjebane kan bruges til at udføre trin-ups og træne ben- og gluteusmusklerne.

Endvidere kan en klatrevæg på legepladsen bruges til at træne arme og rygmuskler, fx mens børnene leger i sandkassen eller deltager i din fysiske træning. Vær gerne lidt frisk, aktiv og sund – også selvom du er på ferie.

Generelt kan man sige, at legepladsen kan være en alternativ og sjov måde at træne på, hvor man kan bruge sin kreativitet og udfordre kroppen på en anderledes måde.

SE OGSÅ: NÅR FERIENS TRÆNINGSCENTER ER SKOD, SÅ GØR DET HER

Svømmehallen er et andet dejligt alternativ til at være aktiv i ferien. Her ud over er gåture, løbeture og cykelture dejlige måder at slå to fluer med et smæk: At være sund og aktiv, mens du udforsker ferielokationen og området der omkring.

Som det nævnes i videoen, så udlejer Landal Mountainbikes, hvis ikke du selv har cykel med og gerne vil cykle rundt.

SE OGSÅ: MINE MANGE ANDRE VIDEOER FRA REJSER OG GETWAWAYS

 

VÆR GERNE (LIDT MERE) AKTIV I FERIERNE

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her