NÅR FERIENS FITNESSCENTER ER SKOD, SÅ GØR DET HER

NÅR FERIENS FITNESSCENTER FEJLER

Du har (måske) et ønske om, at holde ved dine gode motionsvaner i feriens fitnesscenter – bare i et eller andet omfang under din ferie?

Måske du har været inde og tjekke op på hotellets hjemmeside, hvor det fint fremgår, at hotellets træningscenter er okay, godt eller helt fantastisk, men belært af bitter erfaring, så er virkeligheden nogle gange en helt anden end det fantasiverden, vi ser på billeder.

På vores sidste ferie sydpå, havde jeg netop tjekket hotellets hjemmeside, hvor det så fint fremgik, at vores hotel havde et fint træningscenter, ud fra billeder og beskrivelse at vurdere. Det viste sig at være en fantasihistorie.

Her kan vi vælge alt lade os vælte, styre og diktere af alt-eller-intet tankegangen, om at hvis ikke situationen, træningscenteret, betingelserne osv. ikke er optimale, så gør jeg absolut ingenting.

SE OGSÅ: PAS PÅ ALL-INCLUSIVE FERIERNES ÆDE- OG VÆGTFÆLDER

 

Øv dig i at slippe din sort/hvid og alt-eller-intet tænkning

Jeg opfordrer dig igen og igen til at udfordrer dit mindset og din sort/hvid tænkning, så du i stedet skaber og fastholder et fleksibelt mindset, der ser nuanceret på livets situationer.

Kunsten er at se livets udfordringer, problemer og modstand, som det er. Mange har tendens til at se alting værre. Andre forsøger en jubelglad tilgang, hvor de prøver at se alting meget bedre, end det er i virkeligheden.

Den bedste af de to sidste tilgange, er sandsynligvis den sidste, da et mere positivt mindset, typisk vil være til større hjælp end et pessimistisk.

SE OGSÅ: NYD MERE GLÆDE OG FRIHED MED FLEKSIBEL TÆNKNING

 

Få mere ud af livet, og allerhelst få det bedste ud af livet

Jeg vil invitere dig til at søge mod midten, hvor du ser livets udfordringer, problemer og modstand mere som det er, hverken værre eller bedre.

Herfra vil jeg invitere dig til at være nysgerrig på dine muligheder, og spille din hjerne bedre, ved at stille dig selv følgende spørgsmål, så du træner dig selv i at få det bedste ud af det værste, bedste og enhver situation.

VIGTIGT: Brug lige 60 sekunder på læse og forstå det næste 100%
***************************

Hvilke muligheder har jeg for at holde fast ved min plan, intention, ønske, drøm, beslutning osv. lige nu – På trods af at situationens betingelser og omstændigheder ikke er optimale, ønskelige eller virkelige i forhold til, hvad hotellets flotte hjemmeside ellers fremhævede?

****************************
Pssst! Brug gerne 60 sekunder mere på læse og forstå sidste afsnit igen!

SE OGSÅ: PAS PÅ (ÆDEFÆLDEN) ALL-INCLUSIVE ferier, hvis du ønsker vægttab!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her