Grillbøffer på en bund af sprød sommersalat med ranch dressing

Grillbøffer på en bund af sprød sommersalat med ranchdressing » Favorit
Grillbøffer på en bund af sprød sommersalat med ranchdressing » Favorit

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Varme, saftige og lækre…

I skrivende stund står solen højt på himmelen og sommerfornemmelserne skaber længsel efter duften og smagen af grillede hakkebøffer på en velsammensat tallerken.

Jeg elsker personligt fx et par saftige grillbøffer med en stor portion sprød salat og en smagfuld – gerne hjemmerørt ranch dressing – Mums!

En skøn og velsammensat anretning, der hverken gør mig tung og dvask, og giver mig og min krop fantastisk mæthed og masser af velsmag.

Tip! En anden fordel ved grillerier er at der typisk er mindre opvask efter maden 😀

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Grillbøffer på en bund af sprød sommersalat med ranch dressing
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Grillbøfferne (kan også pandetilberedes)
  • 1000 gram hakket oksekød
  • 1 løg
  • 2 terning oksebouillon opløst i 0,1 dl kogende vand
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • + evt. andre favoritkrydderier
  • 10 gram smør (OBS. Kun ved pandestegning)
Ranch dressingen
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 dl creme fraiche 18 % (Paleotip: udskift med 3 spsk mayonnaise ekstra + en sjat vand)
  • 1 fed hvidløg
  • 3-4 spsk citronsaft
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 god blandet dusk purløg, dild og basilikum (kan erstattes med andre urter)
  • 3 knsp salt
  • 3 knsp sort peber
Sommersalaten
  • 100 gram skyllet babyspinat
  • 100 gram fintsnittet spidskål (jeg bruger mandolinjernets fineste indstilling)
  • 1 peberfrugt snittet fint
  • 250 gram små halverede tomater
  • 50-100 gram friske halverede jordbær
  • 1 løg skåret til løgringe (kan udelades)
Tilberedning
Sådan laver du hakkebøfferne
  1. Fyr op i din gas- eller kulgrill, så den er godt varm. Anvender du pande, så giv den høj varme.
  2. Bland hakket oksefars, fintsnittet løg, bouillonen, salt og peber i en skål.
  3. Form 8-10 flotte grillbøffer i cirka 1-1,5 cm tykkelse af oksefarsen. Steg grillbøfferne hårdt ved høj varme i 4 minutter på hver side.
  4. Tag grillbøfferne af grillen eller panden, og pak dem ind i to lag stanniol. Lad grillbøfferne trække i cirka 5-10 minutter inden servering.
Sådan laver du ranch dressingen
  1. I en skål blandes mayonnaise, cremefraiche, dijonsennep og citronsaft med fintsnittede krydderurter og presset hvidløg.
  2. Smag til med salt og peber.
Sådan laver du sommer salaten
  1. Anret alle salatingredienserne på tallerkenen. Start med babyspinat, spidskål, peberfrugt, jordbær og tomater.
  2. Top sommersalaten af med en god skefuld ranch dressing. Anbring en eller to grillbøffer ovenpå, og top evt. bøfferne af med løgringe.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Få inspirerende tips og ideer til at skabe det gode liv!

Abonner på YouTube, og følg med på Facebook og Instagram

 
 


Tilmeld dig også nyhedsbrevet nedenfor...

 

Er det tid til at skabe forandringer - der holder?

Johnny Christensen

Johnny Christensen

Online Coach & Livsstilsdesigner

Please enter your comment!
Please enter your name here