Grillet hakkebøf med mozzarellaost og pesto-sauteret grønt med mandler

Grillet hakkebøf med mozzarellaost og pesto-sauteret grønt med mandler
Grillet hakkebøf med mozzarellaost og pesto-sauteret grønt med mandler

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Let og lækkert opskrift…

I dag deler jeg mit syn på hvorfor jeg mener simpel sund mad er vejen frem, når det gælder om at få langvarrig succes med din kost- og livsstilsændring.

En af de største udfordringer vi har i dag, er at vi ofte komplicerer ting, der ikke behøver være komplicerede. Når vi komplicerer slankekurer, planer og projekter, så øges risikoen for vi ikke får succes. Vi bør være ambitiøse, men det er vigtigere, at vi er realistiske!

Lad mig uddybe pointen… Ønsker du fx at skifte til at spise Low-Carb, så høre du måske den komplicerede model: Køb en masse pænt dyre ingredienser i specialbutikker. Forvent at stå i køkkenet konstant for at kokkerere, og bage brøderstatninger og LCHF kager.

STOP! Det har jeg hørt mange sige, når de har fået præsenteret den komplicerede model. Hvis ikke allerede inden de går igang, så efter en periode. Din nye livstil behøver ikke være kompliceret – langt fra! Start ud med et udvalg af super simple måltidsvarianter.

Den simple og lavpraktiske model er den, de fleste får succes med. Hen ad vejen kan du så gradvist udvide den simple model, i det omfang du mener du kan holde ved på lang bane.

Her er mine bedste råd i forbindelse med livsstilændringer er:

  • Start hellere i de små, end slet ikke at få startet.
  • Lad ikke “det perfekte” blive en hindring for det gode.
  • Vi er alle mennesker. Det er menneskeligt at fejle. Kom tilbage på sporet igen!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Grillet hakkebøf med revet mozzarellaost og pesto-sauteret grønt med sprøde mandler
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2-4
 
Ingredienser
Hakkebøf med mozzarellaost
  • 500 gram hakket oksekød 8-12% eller højere
  • 100 gram revet mozzarellaost
  • 1 løg
  • 1 oksebouillon opløst i lidt kogende vand (0,2 dl)
  • Friskkværnet sort peber
  • evt. en klat smør til stegning på pande
Pesto-sauteret grønt
  • 400 gram grønne haricots verts bønner (optøet)
  • 2 dåser champignons eller 500 gram rensede, snittede friske
  • 3 forårsløg
  • 4-5 spsk grøn pesto
  • 1 håndfuld groft hakkede mandler
Tilberedning
Sådan tilbereder du hakkebøfferne
  1. Skræl og snit løget fint. Bland løg, mozzarellaost, oksefars, salt og peber i en skål.
  2. Fyr op i din grill, grillpande eller almindelige pande. Form 4-6 hakkebøffer af den blandede fars.
  3. Grill hakkebøfferne i cirka 3-4 minutter på hver side ved høj varme.
Sådan tilbereder du de pesto-sauterede grøntsager
  1. Grib en stor pande og giv den middel til høj varme.
  2. Dræn champignonerne for vand og steg dem gyldne i smøret i 3-4 minutter.
  3. Tilsæt haricots verts bønnerne og fintsnittet forårsløg. Sauter alle grøntsagerne i yderligere 3-4 minutter, under jævnlig omrøring.
  4. Tilføj nu den grønne pesto til panden med de sauterede grøntsager, og vend det hele godt rundt.
  5. Fordel de hakkede mandler over din varme salat inden servering.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here