Grillede hakkebøffer med mozzarellaost og pesto-sauteret grønt

Grillede hakkebøffer med mozzarellaost og pesto-sauteret grønt
Grillede hakkebøffer med mozzarellaost og pesto-sauteret grønt

Lyst til grillede hakkebøffer?

Prøv min nemme, sunde og lækre opskrift på grillede hakkebøffer med mozzarellaost og pesto-sauteret grønt » Skøn favoritopskrift

I dag deler jeg mit syn på, hvorfor jeg mener simpel sund mad er vejen frem, når det gælder om at få langvarig succes med vægttab og kost- og livsstilsændringer.

En af de største udfordringer vi har i dag, er at vi ofte komplicerer ting, der ikke behøver være komplicerede. Når vi fx komplicerer slankekurer, så øger vi risikoen for fiasko. Ja, det er fint at være ambitiøs, men det er vigtigere, at være realistiske – i en travl hverdag!

 

Kræver din kost- livsstilsændring (for) meget af dig?

Kræver din slankeplan eller kost- og livsstilsændring, at du skal købe en masse dyre ingredienser i specialbutikker. Forventes der, at du står længe i køkkenet for at kokkerere, bage og følge omfangsrige opskrifter for at lykkes, så lykkes du sandsynligvis ikke.

STOP! Det alt for komplicerede måder og metoder overvælder os typisk på et tidspunkt.

Hvis ikke allerede inden du går i gang, så efter en (kort) periode. Din nye livstil skal helst ikke være (for) kompliceret, overvældende og besværlig – for så holder den sjældent!

Start hellere ud med en simpel og lavpraktisk model, for den giver lang oftere succes. Hen ad vejen, kan du så gradvist udvide den simple model, i det omfang, du mener kan holde ved på lang bane.

 

Her er mine bedste råd i forbindelse med livsstilændringer er:

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Grillede hakkebøffer med mozzarellaost og pesto-sauteret grønt
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2-4
 
Ingredienser:
Hakkebøf med mozzarellaost
  • 500 gram hakket oksekød
  • 50 gram revet mozzarellaost
  • 1 løg
  • 1 oksebouillon opløst i lidt kogende vand (0,2 dl)
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
  • 1 tsk smør til stegning
Pesto-sauteret grønt
  • 400 gram grønne haricots verts bønner (optøet)
  • 2 dåser champignons eller 500 gram rensede, snittede friske
  • 3 forårsløg
  • 4-5 spsk grøn pesto
  • 1 håndfuld groft hakkede mandler
Sådan gør du:
Sådan tilbereder du hakkebøfferne
  1. Skræl og snit løget fint. Bland løg, mozzarellaost, oksefars, bouillon og peber i en skål.
  2. Fyr op i din grill, grillpande eller almindelige pande. Form 4-6 hakkebøffer af den blandede fars.
  3. Grill hakkebøfferne i cirka 3-4 minutter på hver side ved høj varme.
Sådan tilbereder du de pesto-sauterede grøntsager
  1. Grib en stor pande og giv den middel til høj varme.
  2. Dræn champignonerne for vand og steg dem gyldne i smørret i 3-4 minutter.
  3. Tilsæt haricots verts bønnerne og fintsnittet forårsløg. Sauter alle grøntsagerne i yderligere 3-4 minutter, under jævnlig omrøring.
  4. Tilføj nu den grønne pesto til panden med de sauterede grøntsager, og vend det hele godt rundt.
  5. Fordel de hakkede mandler over din varme salat inden servering.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her