Grillede tunbøffer med cremet råkostsalat, mandelfyldte oliven og ost i tern

Grillede tunbøffer med cremet råkostsalat, mandelfyldte oliven og ost i tern
Grillede tunbøffer med cremet råkostsalat, mandelfyldte oliven og ost i tern

Hvad siger du til grillede tunbøffer med grønt?

Prøv min lækre opskrift på grillede tunbøffer med cremet råkostsalat, mandelfyldte oliven og ost i tern, når du vi nyde noget lækkert

Wauw! – Grillede tunbøffer smager helt fantastisk, og så mætter de proteinfyldte tunbøffer virkeligt behageligt i mange timer. Personligt er lyngrillede tunbøffer en klar favorit!

Alle eksperterne fortæller os, at vi skal huske at spise godt med fisk, gerne fede fisk og gerne flere gange om ugen. Det er der specielt tre fornuftige grunde til.

 1. Fede fisk indeholder de super sunde omega 3 fedtsyrer.
 2. Du får varieret dine proteinkilder fra ko, gris, fjerkræ osv.
 3. Veltilberedt fisk smager jo helt fantastisk!

For god ordens skyld vil jeg nævne, at tun ikke er en fed fisk, men du kan nyde godt af punkt 2 og 3 ovenfor. Er du ude efter fede fisk, så prøv fx laks, sild og makrel, der indeholder en del omega 3 fedtsyrer.

Prøv opskriften: Dild-dampet laks med flødestuvet spinat og saftig broccoli

Tip! Flere undersøgelser viser at de fleste mennesker, får alt for lidt omega 3 fedtsyrer gennem deres kost. Tag evt. omega 3 som kosttilskud, hvis du har brug for det.

Hvor meget fiskeolie (omega 3) bør du indtage? Mit indtag ligger dagligt på 2-4 gram fiskeolie, hvilket er fornuftigt i forhold til de fleste anbefalinger. Meningerne er mange, og du har sandsynligvis ikke brug for kosttilskud af nogen art, hvis du spiser varieret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Grillede tunbøffer med cremet råkostsalat, mandelfyldte oliven og ost i tern
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
 • 4 stk tunbøffer
 • ½ økologisk citron - saft skal anvendes
 • 1 tsk peber
 • 1 salt
Salat og tilbehør
 • 1-2 glas oliven mad mandler
 • 500 gram salatost i tern eller feta
 • ½ spidskål
 • ½ rødkål
 • 1 stk lille gulerod
 • 1 stk rød peber
 • ½ rødløg (kan udelades)
 • 1 håndfuld græskarkerner
Dressing
 • 2 dl 38% Creme fraiche (Græsk yoghurt 10% eller let yoghurt, kan alternativt anvendes)
 • 2-3 spsk Hellmann's mayonnaise (kan undlades, men det smager skønt)
 • 2 tsk hvidvinseddike
 • ½ økologisk citron - Skal og saft skal anvendes
 • ½ tsk peber
 • ½ salt
Sådan gør du:
Sådan laver du perfekt grillede tunbøffer
 1. Læg tunbøfferne på en tallerken og pres citronsaft ud over tunbøfferne. Lad tunbøfferne marinere i citronsaften, mens råkostsalaten snittes.
Sådan laver du en lækker råkostsalat med mandelfyldte oliven og ostetern
 1. Rens og snit alle ingredienserne til råkostsalaten fint, og hæld salaten i en passende salatskål.
 2. Bland alle ingredienserne til dressingen i en skål ved siden af. Hvis ikke du forventer at spise andet end en mindre portion råkostsalat, så nøjes med at blande en passende portion dressing med den mængde råkostsalat du forventer at spise. Gem resten af råkostsalaten og dressingen, hver for sig i køleskabet. På den måde holder det sig friskt og sprødt.
 3. Dræn oliven og hæld dem i skål. Dræn også salatosten og hæld det i en skål.
 4. Tænd op i grillen, grillpanden eller en almindelig pande, hvis ikke du har mulighed for andet.
 5. Som med meget andet fisk, er det utroligt nemt at splitte af, hvis du giver det for meget varme. Jeg gav tunbøfferne 1 minut på hver side. Det afhænger en smule af tykkelsen på tunbøffen, men ½-1 minut på en varm grill, er et rigtig god udgangspunkt. Tunbøffen må gerne være rød - rosa inden i.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.
Anette Weinhandler
Anette Weinhandler
29/09/2021
Har tabt 10 kg. med LEVBEDRE.DK LEVBEDRE.DK er bare den bedste hjemmeside om lchf, keto m.m. Selv er jeg moderat lchf'er. Opskrifterne er lækre og velsmagende. Passer til familier, men også til singler som jeg, for man kan altid tilrette noget, så det passer. Desuden er opskrifterne også netop overskuelige, så det egentlig kun er råvarer, man skal købe ind. Og ikke en hel masse dikkedarer, der bare vil komme til at stå i skabet, uden at man får det brugt op.
Marianne
Marianne
12/09/2021
Stærkt og givende samarbejde Da jeg havde taget i mod en kæmpe udfordring og ville have det bedste ud af oplevelsen valgte jeg at tage kontakt til Johnny. Udfordringen var at gå 100 km på under 24 timer. Vi startede et super samarbejde og med et godt træningsprogram fik jeg vendt min træning fra pligt til fornøjelse. 8 uger senere stillede jeg til start, 5 kilo lettere og med markeret lårmuskler. 20 timer og 32 minutter senere gik jeg i mål, træt, men med en krop som arbejdede med mig og som var så stærk. Jeg skylder Johnny så meget, hans coaching er så positiv og takket være ham blev udfordringen en kæmpe succes. Jeg vil anbefale Johnny til alle som trænger til en ny tilgang til kost og træning. Johnny er en fantastisk makker som har din ryg.
Jette
Jette
26/08/2021
Fik vendt mine tanker og følelser. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg var gået i stå med min træning mine tanker og mine følelser, ja bare virkelig umotiveret og kunne ikke lige komme igang. Den peptalk og de gode samtaler jeg havde med Johnny fra levbedre.dk fik gjort at tankerne og de negative ord jeg gik med, blev byttet ud og vendt om til positive ord og handlinger. Og ikke mindst med min træning, den kom jeg igang med fordi Johnny er super god til sænke ens egne forventninger så man selv gider og kan følge med, ikke kun nu men i fremtiden. Kan virkelig anbefale levbedre.dk Johnny er lyttende - motiverende og ved hvad han taler om. 🙏🏻

 

Please enter your comment!
Please enter your name here