Grøntsags-carbonara med fritteret gris, cremet ostesovs og parmesan

Grøntsags-carbonara med fritteret gris, cremet ostesovs og parmesanost »
Grøntsags-carbonara med fritteret gris, cremet ostesovs og parmesanost »

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Super skøn sommermad…

Er du gal, hvor smager sådan en omgang spinat-squashpasta med tomat, fritteret gris, cremet ostesovs og parmesanost virkeligt skønt. Der går du altså ikke galt i byen med.

Nøglen til ideel mad er, at kunne spise sund og velsmagende mad, der giver dig en optimal mæthed per kalorie indtaget. Det opnår du bl.a. ved at spise dig mæt, glad og energisk i gode proteiner, skønne grøntsager og smagfulde fedtkilder. Tjek alle opskrifter ud her.

Tip! Du behøver naturligvis ikke lægge dig fast på spinat og spiraleret squash. Du kan nemlig sagtens anvende alle mulige andre slags salater og snittede grøntsager, som grøntsagsbund til din grøntsags-carbonara.

Jeg har flere gange serveret retten her som gæstemad, og det fungerer den fortrinligt til. Hele molevitten kan nemlig forberedes i god tid, og både den cremede ostesovs, og det fritterede svinekød tåler genopvarmning. Squashen og spinaten holder sig fint i køleskabet.

Alt i alt får du opskriften på en let og lækker sommerspise her…

Hvem vil du prøve denne lækre opskrift af på?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Grøntsags-carbonara med fritteret gris, cremet ostesovs og parmesanost »
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Kødet til din carbonara
  • 100 gram bacon i tern
  • 400-500 gram nakkefilet eller nakkekoteletter skåret i cirka 1 x 1 cm stykker
  • OBS. Smag til med krydderier: Hav- eller stensalt, peber, paprika osv.
Cremet ostesovs og parmesanost til din carbonara
  • 2 æg
  • 200 gram flødeost gerne med smag fx pikant eller krydderurter
  • 50 gram revet parmesanost
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • OBS. fortynd om nødvendigt ostesovsen med lidt vand
Grøntsagspasta til din carbonara
  • 3 squash / zucchini
  • 100 gram friske spinatblade
  • 250 gram små tomater delt i fire både
Tilberedning
  1. På en slip-let pande steges/fritteres baconen og svinesmåkødet semi-sprødt ved høj varme.
  2. Når kødet er færdigstegt, lægges det forsigtigt af på en tallerken, og dækkes til med stanniol.
  3. Fjern stegetfedtet fra panden, og tilføj så flødeost og æg til panden. Lad æg og flødeost forenes til en sammenhængende ostesovs under kyndig omrøring ved middel varme.
  4. Mens kødet steges og ostesovsen tilberedes, skylles og rives de tre squash med et juliennejern, og spinat bladende skylles og rystes frie for vand.
  5. Bland til sidst squashpasta og spinatblade i en serveringsskål, og server det med tomatbåde, fritteret svinesmåkød, cremet ostesovs og parmesanost.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

2 KOMMENTARER

    • SÅDAN! Hvor er det skønt at høre Pia 😀

      Min ambition er bl.a. at inspirere mennesker til at gøre mere, udforske mere og få mere ud af livet.
      Din beretning er jo et godt eksempel på at vi flytter os som mennesker, når vi udfordrer os selv… og nu kan du lide zuccini! Skønt!

      Ha’ en fantastisk dag 😀

Please enter your comment!
Please enter your name here