VÆGTTABSPLATEAU: ER DIT VÆGTTAB (IGEN) GÅET I STÅ?

ER DIT VÆGTTAB (IGEN) GÅET I STÅ?

Det værste i et vægttabsforløb (uanset kostretning), er når dit vægttab går i stå » Sådan kommer du videre fra ethvert vægttabsplateau!

Uanset hvilken kostretning du spiser efter eller om du ikke spiser efter nogen bestemt kostretning, skal én ting forudsættes for at opnå et vægttab/fedttab og det er kalorieunderskud.

Når vægttabet går i stå eller endnu værre vi begynder at tage på i vægt, så skyldes det at vores kostretning ikke længere naturligt giver os det kalorieunderskud, som den tidligere har gjort.

SE OGSÅ: Har du EGENTLIGT SUCCES (eller fiasko) med din kostretning?

 

HVAD GØR VI SÅ NÅR VÆGTTABSPLATEAUET RAMMER OS?

Vi er nødt til at rette fokus mod den eneste afgørende faktor der i virkeligheden giver fedttabsresultater – nemlig kalorieunderskud. Derfor giver det mening at øge vores kaloriebevidsthed ift. vores mad- og spisevaner på nuværende tidspunkt.

SE OGSÅ: KALORIELOGIKKEN BAG DIN VÆGT OG ETHVERT VÆGTTAB

 

SKAL JEG SÅ TÆLLE KALORIER?

Nej, det er ikke nødvendigt at tælle kalorier, men det kan være en glimrende øvelse nogle dage, for netop at nå målet om en øget kaloriebevidsthed.

Alternativt er en god start altid at tage udgangspunkt i den kost/diæt du allerede spiser, og så spotte steder, hvor du nemt kan reducere 5-10% kalorier fx. mindre portioner, levne lidt eller reducere en smule for de mere energitætte ingredienser i dine måltider.

HVIS energitætte ingredienser er sort snak for dig, er det sidste punkt svært for dig. Start med de første to, og se om ikke vægttabet/fedttabet skabes ad de punkter.

Hvis ikke, så kræver det at du sætter dig en smule ind i næringsværdien af de ingredienser du har i dine måltider fx ved at Google dig frem.

Du er også mere end velkommen til at række ud efter min hjælp, så vil jeg hjælpe, støtte og guide dig, så du får alle de rette redskaber til at opnå succes med dit fedttab/ vægttab.

SE OGSÅ: GRATIS kalorieberegner til vægttab, vægtbalance og vægtøgning

 

FÅ STYR PÅ DIT VÆGTTABSPLATEAU

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her