Hvad en KÆMPE UFO (Ø488 Havetrampolin) kan lære dig om sundhed

Sundhed og aktivitet kan gøres både sjovt og smart

Hvad en KÆMPE UFO (Ø488 MAX RANGER HAVETRAMPOLIN) kan lære dig om at få styr på vægten gennem en mere aktiv livsstil, smarte fedtforbrændende to-do listeopgaver og sjovere motionsvaner!

WOW… den er jo KÆMPE! Ja, det er en pænt stor flyvende tallerken 😉

Vi har gennem de sidste år haft en trampolin med en diameter på 3 meter i haven. Havetrampolinen trængte efter flere års flittigt brug til en udskiftning eller nedlægning.

Spørgsmålet var om trampolinens æra som havens øjebæ skulle afsluttes, eller om havens øjebæ skulle udskiftes? Valget faldt på en MAX RANGER Ø488CM HAVETRAMPOLIN.

Selvom jeg kendte målene på forhånd, blev jeg faktisk ret overrasket, da vi fik Max Ranger trampolinen samlet i haven og bød velkommen til vores nyankomne KÆMPE UFO 😀

Det er den største havetrampolin, jeg nogensinde har set…

I videoen får du mine bedste tanker, tips og ideer til at få bedre styr på vægten gennem en mere aktiv livsstil, og så ser du en sjov timelapse af samlearbejdet.

Jeg deler også nogle tanker, tips og ideer til at skabe, udvikle og fastholde sunde motions-, trænings- og aktivitetsvaner der kan holde ved resten af livet.

Hvordan får jeg slået græsset under min kæmpe havetrampolin?

Præcis det spørgsmål fyldte mit hovedet efter Max Ranger trampolinens skygge kaprede det meste af min ellers solskinsfyldte græsplæne i haven. En trampolin på næsten 5 meter i diameter og med en vægt på mere end 100kg er ikke det letteste at flytte rundt med.

Det har endnu ikke været et problem i skrivende stund…

Græsset var nyslået, da vi opsatte trampolinen, så problemet eller udfordringen om du vil, skal løses indenfor de næste 7 dage, og det ser jeg naturligvis frem til… NOT 😀

Men jeg finder løsninger og slipper min kreativitet løs, så græsset under trampolinen bliver slået. Måske filmer jeg en video, og deler den med dig. Står du med samme udfordring eller med en løsning på udfordringen, så smid gerne en kommentar nedenfor.

TAK

🤗 Jeg håber videoen vil hjælpe dig godt videre i det gode liv.

✅ Synes du godt om videoen, så giv den gerne dit “LIKE” – TAK

✅ Abonnér GRATIS på min YouTube for flere tanker, tips og ideer

 

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here