SKAB MERE MOTIONSGLÆDE FX MED EN HAVETRAMPOLIN

FIND MOTIONSGLÆDE I SJOVE AKTIVITETER

Hvad en kæmpe have trampolin Ø488 “MAX RANGER” kan lære dig om motionsglæde, vægttab, gode vaner og en aktiv livsstil

“WOW, den er jo KÆMPE”, sagde hele familien i kor, da vores nye havetrampolin stod samlet i baghaven. Ja, nu har vi en kæmpe flyvende tallerken stående i baghaven!

Vi har gennem de sidste år haft en trampolin med en diameter på 3 meter i haven. Havetrampolinen trængte efter flere års flittigt brug til en udskiftning eller nedlægning.

Spørgsmålet var om trampolinens æra som havens øjebæ skulle afsluttes, eller om havens øjebæ skulle udskiftes? Vores piger var helt enige, og jeg er bl.a. stolt over deres evne til at forhandle, så valget faldt på en MAX RANGER Ø488CM HAVETRAMPOLIN.

Selvom min kone og jeg kendte målene på forhånd, blev vi faktisk ret overrasket, da vi fik Max Ranger trampolinen samlet i haven. En KÆMPE UFO var nemlig landet i vores baghave – dog uden rumvæsener, heldigvis.

SE OGSÅ: SÅDAN OPBYGGER OG FASTHOLDER DU DINE NYE VANER

 

DEN STØRSTE HAVETRAMPOLIN

I videoen, får du mine bedste tanker, tips og ideer til at få bedre styr på vægten gennem en mere aktiv livsstil ved fx at finde fornyet motionsglæde på en havetrampolin. Bevares, en mindre trampolin kan også gøre det, og så ser du en sjov timelapse af samlearbejdet.

Jeg deler også nogle tanker, tips og ideer til at skabe, udvikle og fastholde sunde motions-, trænings- og aktivitetsvaner der kan holde ved resten af livet.

SE OGSÅ: UDFORSK AKTIVITETER OG FIND HOLDBAR MOTIONSGLÆDE

HVORDAN SLÅS GRÆSSET UNDER TRAMPOLINEN?

Præcis det spørgsmål fyldte mit hovedet efter Max Ranger trampolinens skygge kaprede det meste af min ellers solskinsfyldte græsplæne i haven. En trampolin på næsten 5 meter i diameter og med en vægt på mere end 100kg er ikke det letteste at flytte rundt med.

Hvis du vil se, hvordan jeg hidtil har slået græsset under vores havetrampolin, så tjek videoen nedenfor ud:

 

Det har endnu ikke været et problem i skrivende stund…

Græsset var nyslået, da vi opsatte trampolinen, så problemet eller udfordringen om du vil, skal løses indenfor de næste 7 dage, og det ser jeg naturligvis frem til… NOT!

Men jeg finder løsninger og slipper min kreativitet løs, så græsset under trampolinen bliver slået. Måske filmer jeg en video, og deler den med dig. Står du med samme udfordring eller med en løsning på udfordringen, så smid gerne en kommentar nedenfor.

UPDATE: Jeg løsner og bøjer plæneklipperens håndtag, så den kan komme ind under havetrampolinen, og resten tages med græstrimmer.

SE OGSÅ: HVAD ER DEN “RIGTIGE”/”BEDSTE” MOTIONSFORM FOR DIG?

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her