Udforsk aktive vaner » Holdbare indsatser giver holdbare resultater!

Udforsk og skab aktive vaner

Da jeg for noget tid siden løb mig en tur på stranden ved Grønhøj, så bemærkede jeg, at denne PEPTALK om aktive vaner dukke op

Jeg snakker med alt for mange, der dyrker aktiviteter, som de i bund og grund ikke er glade for og finder god balance i. Det giver ofte en kortsigtet plan der ikke holder!

Der er mange gode grunde til at have gode motionsvaner. Her er nogle af dem:

  1. Sundhed: Regelmæssig motion kan hjælpe med at forebygge en række sundhedsmæssige problemer, såsom højt blodtryk, type 2-diabetes, hjerte-kar-sygdomme og visse former for cancer.
  2. Vægttab og vægtkontrol: Motion hjælper med at forbrænde kalorier, hvilket kan være nyttigt, hvis du ønsker at tabe dig eller opretholde en sund vægtbalance.
  3. Mental sundhed: Motion kan også have en positiv effekt på dit mentale velvære. Det kan hjælpe med at reducere stress, øge dit selvværd, forbedre din humør, øge dit energiniveau og bidrage til større mentalt overskud i hverdagen.
  4. Socialt samvær: Motion kan være en god måde at møde nye mennesker og få nye venner på, især hvis du deltager i gruppetræning eller andre former for holdaktiviteter.
  5. Sjov: Motion kan være en sjov måde at tilbringe tid på, når du vælger aktiviteter, du nyder. Der er mange forskellige former for motion at vælge imellem, så du kan finde noget, der passer til dine interesser og præferencer.

Alt nyt er typisk sværere i begyndelsen

Alt uvant er typisk svært, anstrengende og udfordrende for os i starten, så sørg endelig for at give alle nye initiativer en fair indsats over en periode, før du udforsker andre veje.
 
Jeg håber, min video vil inspirere dig til at mærke efter og udforske nye motions- og træningsformer.
Hvad føler og fornemmer du, at du kan holde ved på den lange bane?
3 FORHÅBENTLIGT MOTIVERENDE POINTER:
 
1) Den bedste motion er den vi får klaret – Husk det!
 
2) Og til dig der ikke pt. er ret aktiv, husk lidt er meget bedre end ingenting.
 
3) Husk enhver rejse starter med det første skridt – også din, så start i dag!
Hvis indlægget hjælper dig, så del det gerne…

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here