KALORIEFORSKELLEN MELLEM FLØDEIS OG SODAVANDSIS

KALORIEFORSKELLEN MELLEM FLØDEIS OG SODAVANDSIS
KALORIEFORSKELLEN MELLEM FLØDEIS OG SODAVANDSIS

1 MAGNUM SVARER TIL 7 FILUR IS

280 kalorier indeholder en Magnum flødeis, hvilket svarer til hele 7 Filur sodavandsis, så ønsker du vægttab, så vælg dine is med omtanke

Pointen er ikke, at du ikke må, kan eller skal spise Magnum flødeis. Jeg ønsker ikke diktere, hvad du skal spise og ikke spise. Jeg ønsker, at du træffer mad- og drikkevalg ud fra et oplyst grundlag, hvor du selv kan træffe “de bedre valg” for dig og dine mål i livet.

Vi kan naturligvis sagtens nyde både flødeis og sodavandsis, mens vi fx opnår vægttab og får bedre styr på vægten. At opnå vægt- og fedttab handler om kalorieunderskud over tid.

SE OGSÅ: ERSTAT FLERE FLØDEIS MED SODAVANDIS OG TAB DIG FEDT

 

Sådan får du overordnet set succes med kalorieunderskud

  1. Du indtager mindre energi(kalorier) end du forbrænder (Mad og drikke)
  2. Du forbrænder mere energi(kalorier) end du indtager (Aktivitet)
  3. Du kombinerer ovenstående to metoder (Mad og drikke + Aktivitet)

For langt de fleste mennesker, der får succes med varigt vægttab, sker det gennem en kombination af vægttabsstøttende mad- og drikkekvaner(reduceret kalorieindtag), samt vægttabsstøttende aktivitetsvaner (øget kalorieforbrænding).

I er med at mad og drikke udgør 100% af vores daglige kalorieindtag, mens aktivitet, træning og motion kun udgør en brøkdel af vores daglige kalorieforbrænding. Derfor er det typisk vigtigst at få styr på Kosten(mad- og drikkevaner) før motion(aktivitetsvaner).

SE OGSÅ: SÅDAN KAN FLØDEIS SPÆNDE BEN FOR VARIGT VÆGTTAB

Hvordan får du så bedre styr på vægten?

Enhver rejser starter et sted, så hvorfor ikke start med at nyde flødeis lidt sjældnere og sodavandsis lidt oftere, end du gør den dag i dag.

Husk du stadig kan nyde – uden at forbyde. Det er fx bare en del nemmere at finde plads til en filur sodavandsis end Magnum flødeis i dit daglige energibudget.

SE OGSÅ: BYT FLERE FLØDEIS UD MED SODAVANDSIS FOR VÆGTTAB

Hvilken sodavandsis er din favorit? Skriv en kommentar

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her