ERSTAT FLERE FLØDEIS MED SODAVANDIS OG TAB DIG FEDT

ERSTAT FLERE FLØDEIS MED SODAVANDIS OG TAB DIG FEDT
ERSTAT FLERE FLØDEIS MED SODAVANDIS OG TAB DIG FEDT

ELSKER DU OGSÅ FLØDEIS?

Hvis du er en is-elsker, der drømmer om at få bedre styr på vægten, så kan du nå langt ved at erstatte din flødeis med en sodavandsis

Nej, du behøver ikke undvære is, hvis du gerne vil tabe dig. Det er ellers en typisk brugt tilgang, når der skal slankes og ske noget på vægten. Mange starter drastisk med at gøre en masse mad, de nyder, elsker og holder af at spise, forbudt.

Kortsigtede slankeindsatser, giver dig kun kortvarige resultater.

SE OGSÅ: ER DIT VÆGTTAB GÅET I STÅ, SELVOM DU SPISER SUNDT?

Men det er sjældent den bedste løsning, hvis du ønsker holdbare resultater. Dels fordi dine forbud ofte gør slankeprocessen meget hårdere og helt sikkert sværere at holde ved.

VIGTIGT: Pointen i illustrationen, er ikke at du skal spise 5 Sun Lolly is i stedet for 1 Magnum flødeis, for så er resultatet jo det samme. 

 

DU KAN SPISE ALT, MENS DU TABER DIG

Ja, korrekt. Det betyder også, at du stadigvæk kan spise is, mens vi opnår vægttab, for vægttab handler ikke om is, men om kalorieunderskud. Begynd at træffe små bedre valg, der hjælper dig til at reducere i dit daglige kalorieindtag.

SE OGSÅ: ØDELÆGGER DINE WEEKENDVANER UGENS RESULTATER?

Erstat fx den chokoladeovertrukket flødeis med sodavandsis lidt oftere.

Skal der reduceres kalorier i budgettet, så gælder alle kneb, og der er mange kalorier at spare, når du fx vælger is. Bliv ekspert i at spotte bedre valg i dit valg af mad og drikke, men også ift., hvordan du kan reducere mængderne af kalorier fra mad og drikke.

Husk, at det også er OK at levne, når du er mæt eller har fået nydelse nok! 

SE OGSÅ: MIN GAMEPLAN TIL VÆGTTAB OG EN LAVERE FEDTPROCENT

Pssst… Mind dig selv om, hvorfor du levner eksempelvis lækker mad? Det gør du fordi, du helliger dig et højere mål om en lavere vægt, mere kropslig velvære og større livskvalitet.

Og / eller mange flere dybe og mere meningsfulde mål, end at bruge dig selv som skraldespand, fordi… “Så bliver vejret godt i morgen” #BULLSHIT

SE OGSÅ: GLEM DETALJERNE OG FÅ STYR PÅ DET VIGTIGSTE FØRST

 

 Hvis indlægget her, hjælper dig, så del det gerne…

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her