BYT FLERE FLØDEIS UD MED SODAVANDSIS FOR VÆGTTAB

BYT FLERE FLØDEIS UD MED SODAVANDSIS FOR VÆGTTAB
BYT FLERE FLØDEIS UD MED SODAVANDSIS FOR VÆGTTAB

Spis færre flødeis og (lidt) flere sodavandsis

Ønsker du at få styr på vægten og opnå et holdbart vægttab, så spis en flødeis en gang imellem og nyd en sodavandsis lidt oftere

Nej, der er ikke noget galt med flødeis, men husk at kalorieindtaget hurtigere løber op med fx en Magnum flødeis fremfor en Filur sodavandsis.

Hvis du er is-elsker og har et ønske om vægttab, så skru stille og roligt ned for mængden af flødeis, du indtager og erstat gerne flere flødeis med sodavandsis. Det gør en KÆMPE forskel over tid, fordi du reducerer kalorieindtaget fra dit indtag af is.

Pointen er ikke, at du ikke må, kan eller skal spise Magnum flødeis. Det skal ingen diktere dig, men hvis du ønsker holdbart vægttab, så kan du stadig nyde is, mens du træffer “de bedre valg” for dig, din vægt og dine mål i livet.

Vi kan naturligvis sagtens nyde både flødeis og sodavandsis, mens vi får bedre styr på vægten og opnår holdbart vægttab. Holdbart vægttab handler kun i mindre grad om flødeis og sodavandsis, og i afgørende grad om fastholdelse af et kalorieunderskud over tid.

SE OGSÅ: SYNLIGGØR SPISEVANERNE OG OPNÅ HOLDBART VÆGTTAB

 

Sådan får du overordnet set succes med kalorieunderskud

  1. Du indtager mindre energi(kalorier) end du forbrænder (Mad og drikke)
  2. Du forbrænder mere energi(kalorier) end du indtager (Aktivitet)
  3. Du kombinerer ovenstående to metoder (Mad og drikke + Aktivitet)

For langt de fleste mennesker, der opnår et holdbart vægttab, sker dette gennem en kombination. Sæt fokus på vægttabsstøttende mad- og drikke (kalorieindtag) og på vægttabsstøttende aktivitetsvaner (en øget kalorieforbrænding).

Husk på at mad og drikke udgør 100% af vores kalorieindtag. Mens aktivitet, træning og motion kun udgør en brøkdel (5-20%) af vores kalorieforbrænding.

Så der er noget om snakken ift., at vi skaber vores krop og vægt i køkkenet og med kniv og gaffel, mens kroppen formes med træning, motion og aktivitet.

SE OGSÅ: 3 UNDERLIGE, MEN EFFEKTIVE SLANKETRICKS TIL VÆGTTAB

 

Hvordan opnår du et holdbart vægten – én gang for alle?

Enhver rejser starter et sted, så hvorfor ikke start med at nyde flødeis lidt sjældnere og sodavandsis lidt oftere, end du gør den dag i dag?

Husk du stadig kan nyde – uden at forbyde. Det er fx bare en del nemmere at finde plads til en filur sodavandsis end Magnum flødeis i dit daglige energibudget.

Begynd at træffe flere bevidste valg ud fra dine krops-, vægt- og trivselsmæssige mål og ønsker i livet. Mærk efter. Træf bevidste valg, der hjælper dig i det gode liv.

Mange tror at is mm. skal gøres forbudt for at lykkes med holdbart vægttab. En enten / eller tilgang, men pointen er, at vi sagtens kan nyde en is, mens vi får styr på vægten.

I øvrigt virker sort/hvid, enten/eller tilgangen sjældent på den lange bane.

SE OGSÅ: DIN “SORT/HVID” TANKEGANG SPÆNDER BEN FOR FEDTTAB

 

Hvilken sodavandsis er din favorit?

Skriv gerne en kommentar med din/dine favoritter.

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her