Hvad skal dine eventuelle indefrosne feriepenge og skattekroner bruges på?

Feriepenge til forbrug eller investering i det gode liv

Hvad skal dine feriepenge og skattekroner gå til?

Så er dine indefrosne feriepenge og måske også dine overskydende skattekroner snart på vej ind på din bankkonto. Det er med at nyde det, når pengestrømmen går fra det offentlige til vores konto, for det er jo mest den anden vej rundt. 

Når dine feriepenge og skattekroner tikker ind, er den nemme, bekvemme og øjeblikkeligt belønnende løsning naturligvis at brænde dine feriepenge og skattekroner af på (mere) shopping, MEN… 

Sæt lige en klemme på forbrugsvanen de næste 2 minutter, mens du læser indlægget her færdigt. Inden du “bare” brænder pengene af, som du plejer, så tænk dig om og spørg dig selv: “Hvad har jeg, min krop og mit liv egentlig har brug for?”

Vælger du autopiloten igen, eller tager du bevidst ansvar?

Stopper du ikke op og tænker dig om, gør du sikkert bare, som du plejer, hvor du fx køber en ny taske, en smart kjole eller et par flotte sko. Ja, du vil føle mere glæde, velvære og livskvalitet for en kort stund, mens din krop og dit liv måske reelt er i forfald.

På længere bane giver tasken, kjolen, skoene osv. dig ingenting. I hvert fald slet ikke det, du i bund og grund ønsker og formentligt reelt har brug for. Det ved du også godt, hvis du tænker dig om, ikke sandt? – Super, så langt så godt. 

Hvis dit liv pt. er i ubalance, så findes der KUN én vej til at genskabe balancen og opnå mere glæde, velvære og livskvalitet på den lange bane. Find modet til at tage ansvar for livets smerte, og det der egentligt fortjener dit fokus, din omsorg og investering.

Det er klart, at en taske, kjole, sko osv. sagtens kan bidrage til det gode liv. MEN når der ikke er balance i forholdet mellem din forbrug på bedre helbredsmæssig trivsel og forbrug på tasker, kjoler, sko osv. så skal alarmklokkerne blinke rødt. 

Kun én kan prioritere dig selv – det er dig! Valget er dit. Du kan forsætte med alle dine overspringshandlinger og forsat nedprioritere dig selv, men det dulmer KUN livets smerte kortvarigt. Sådan er det, og det ved du også godt.

Tænk dig om, nu hvor muligheden byder sig for at prioritere dig selv, din trivsel og velvære. Invester i det der egentlig giver dig mere af det gode liv. Invester i at få mere glæde, velvære og livskvalitet på den lange bane.

Lav dit livs bedste investering – prioriter dig selv!

LEV BEDRE

 

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here