FÅR DU PENGE TILBAGE I SKAT? » INVESTÉR DEM I DIG SELV

PENGE TILBAGE I SKAT
PENGE TILBAGE I SKAT

Får du (også) penge tilbage i skat?

Hvis du er en af de mange, der kan se frem til at få penge tilbage i skat d. 14. April, så tænkt dig godt om, inden du bruger dem!

SKAT lægges ned hvert år i marts, fordi millioner af menneskers tjekker deres årsopgørelse på én gang. Er du en af de mange “heldige” (eller dem som ikke har været præcise med forskudsopgørelsen i dit favør), tikker pengene i d. 14. April.

Når pengene tikker ind på kontoen, er det nemt, øjeblikkeligt belønnende og utroligt fristende at fyre pengene af på (endnu mere) shopping, MEN… 

Sæt lige en klemme på forbrugsvanen de næste 2 minutter, mens du læser indlægget her færdig. Inden du “bare” gør som du plejer, så tænk dig lige godt om, og spørg dig selv: “Hvad vil give mig mest glæde, velvære og livskvalitet på længere bane?”

SE OGSÅ: “JA TAK”-TILBUD ER KALORIEFÆLDER, DER GØR DIG FEDERE

 

SLUK FOR AUTOPILOTEN OG TÆNK DIG OM

Stopper du ikke op og tænker dig om, gør du sikkert bare, som du plejer, hvor du fx køber endnu en ny taske, en smart kjole eller et par flotte sko.

Ja, mere shopping giver dig (måske) glæde, velvære og livskvalitet (eller dulmer) for en kort stund, men er din vægt, din krop og dit liv reelt i forfald og trænger til en hjælpende hånd, så er det måske på tide, du investerer i professionel hjælp?

SE OGSÅ: SYNLIGGØR SPISEVANERNE OG OPNÅ HOLDBART VÆGTTAB

På længere bane giver tasken, kjolen, skoene osv. dig ingenting. I hvert fald slet ikke det, du i bund og grund ønsker og formentligt reelt har brug for. Det ved du også godt, hvis du tænker dig om, ikke sandt? – Super, så langt så godt. 

Hvis dit liv pt. er i ubalance, så findes der KUN én vej til at genskabe balancen og opnå mere glæde, velvære og livskvalitet på den lange bane. Find modet til at tage ansvar for livets smerte, og det der egentligt fortjener dit fokus, din omsorg og investering.

 

JAMEN, SHOPPING GØR MIG GLAD I LÅGET

Shopping af nye tasker, kjoler, sko osv. kan sagtens bidrage til det gode liv, men er dit liv reelt i glædes- og trivselsmæssig forfald, skal alarmklokkerne blinke rødt. Shopping kan nemt blive din symptombehandling på vigtigere problemer og udfordringer i dit liv.

Kun én kan i sidste ende prioritere dig selv – det er dig!

Du kan sagtens forsætte dine overspringshandlinger, og blive ved med at nedprioritere dig selv og at løse dine reelle problemer og udfordringer, mens du igen og igen dulmer dit livs reelle smerter kortvarigt. Valget er naturligvis 100% dit.

SE OGSÅ: HACK DIG TIL BEDRE VANER MED “TEMPTATION BUNDELING”

Men tænk dig om, nu hvor den økonomiske mulighed byder sig, for at du kan prioritere dig selv, din trivsel, velvære og livskvalitet. Invester i det, der i virkeligheden betyder noget.

Invester i at få mere glæde, velvære og livskvalitet på den lange bane.

SE OGSÅ: PAS PÅ “HVOR ER DET BEDST AT STARTE?”-FÆLDEN

 

Lav dit livs bedste investering – prioriter dig selv!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her