HVILKEN TRÆNINGSFORM ER BEDST TIL VÆGTTAB?

HVILKEN TRÆNINGSFORM ER BEDST TIL VÆGTTAB?
HVILKEN TRÆNINGSFORM ER BEDST TIL VÆGTTAB?

Den bedste træningsform for vægttab er…

Ja, hvilken træningsform er egentlig den bedste til fedtforbrænding og mest effektiv, hvis du ønsker at opnå holdbart vægttab?

Du har sikkert nogle gode bud på den bedste træningsform for fedttab. Du kan sikkert også lynhurtigt finde endnu flere. Allevegne blæses vi bagover af “de bedste” genveje, gadgets, kosttilskud og andre smarte “genveje” til at opnå varigt fedttab!

Derfor er det selvsagt en jungle at finde rundt i, hvad der egentligt er bedst.

Lad mig starte med at fortælle, at mange af sundhedspåstandene derude, er drevet af salgsgas, hvis formål er, at vi skal købe os fattige i alverdens bras og bullshit.

SE OGSÅ: FASTHOLD TRÆNINGS-, MOTIONS- OG AKTIVITETSVANERNE

 

Du skal finde den træningsform der er bedst for dig!

Et varigt fedttab og et holdbart vægttab, som du sandsynligvis ønsker at opnå, skabes gennem fastholdelse af et kalorieunderskud over tid.

Derfor er afgørende, at du ikke bare vælger “verdens mest fedtforbrændende” træningsform, hvis ikke kan eller har lyst til at fastholde træningsformen over tid.

Burpees og roning er i øvrigt nogle af de mest fedtforbrændende træningsøvelser, hvis du sidder og funderer over svaret på overskriften i artiklen.

Men informationen er formentlig fuldkommen irrelevant, fordi du fx synes Burpees er alt for hårde, anstrengende og intense, til at du foretrækker dem som træningsform.

Du skal være nysgerrig på, hvilke former for fysisk aktivitet og bevægelse, du finder glæde i udføre. Finder du en træningsform, du har lyst til at udføre, vil du sandsynligvis meget nemmere kunne holde ved træningsformen.

SE OGSÅ: HVILKEN MOTIONSFORM ER BEDST TIL FEDTTAB?

En hvilken som helst træningsform, du kan holde ved over lang tid, er den mest effektive for dig. Og er det ikke burpees, så er burpees ikke mest effektivt for dig.

 

Opnå varigt fedttab og holdbart vægttab én gang for alle!

Uanset hvilken slankestrategi du vælger, så spørg dig selv: “På en skala fra 0-10, hvor meget tror jeg så på, at jeg kan holde ved denne slankestrategi om 6 – 12 måneder?”.

Hvis du svarer under 7, så juster din slankestrategi eller drop den helt.

SE OGSÅ: Elsker du hurtige resultater? Glem dem, og gør noget holdbart!

Alt for mange tænker sig ikke om, og handler derfor igen og igen impulsivt, selvom deres vægttabsønske måske er noget af det vigtigste af opnå. Fald ikke i denne fælde.

Skab i stedet holdbare forandringer i din nuværende livsstil. Resultaterne vil nok komme langsommere end du plejer at opleve, med du vil få holdbare resultater.

Vidste du at motion typisk ikke er den bedste måde at tabe sig på? Motion, træning og aktivitet udgør sandsynligvis kun omkring 10-20 % af din kalorieforbrænding, hvor i mod din kost altid udgør 100% af dit kalorieindtag.

Få styr på dine spise- og drikkevaner i første omgang, og krydr så din sunde slankestrategi med aktiviteter, du finder glæde, trivsel og velvære i.

SE OGSÅ: HAR DU STYR PÅ DIT FEDT- OG VÆGTTABSMINDSET?

Kalorieunderskud kan du enten skabe gennem et reduceret kalorieindtag (din kost), en øget kalorieforbrænding (dit aktivitetsniveau) eller en kombination (ofte det bedste).

Vær nysgerrig på hvilken slags træning, motion og fysisk aktivitet, du nyder og tror på, at du kan holde ved på den lange bane.

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her