Hvorfor motionerer og styrketræner jeg egentlig, og hvorfor gør du (ikke)?

HVORFOR motionerer og styrketræner jeg egentlig?

Find ud af mit HVORFOR, min mening og motivation bag. Bliv også klogere på HVORDAN du finder dit eget motiverende HVORFOR…

Jeg bliver ofte spurgt indtil, hvorfor jeg styrketræner, motionere og hvordan jeg fastholder en aktiv livsstil. Hvad er meningen egentlig bag?
 
Spørgsmålet om ‘HVORFOR’ og meningen bag er vigtig og vil ofte være afgørende for om vi lykkes med at fastholde vores sunde vaner hele livet.
 
På overfladen er svaret enkelt, simpelt og ligetil. Det er naturligvis for at opretholde en slank, stærk og sund krop, men typisk er sådanne årsager alt for overfladiske og abstrakte til at give dyb mening og motivation.
 

En motivationsfejl der i øvrigt ofte begås i forbindelse med vægttabs-, trænings- og livsstilsforløb. Her kan meningen bag lyde i stil med…

 
“Jeg vil være tyndere eller sundere, fordi jeg føler mig tyk eller usund”. Så tror vi fejlagtigt at den ged er barberet, men målet, meningen og motivationen i forandringens årsag forbliver alt for uklar, ikke særlig meningsfuld og meget lidt motiverende.
 
Mange andre faktorer spiller ind i forhold til om vi lykkes eller ej, men at sørge for en dyb mening og et stærkt hvorfor bag forandringsønsket kan sikre, at din motiverende drivkraft er så optimal som muligt ift. at lykkes!
 
I videoen, deler jeg mit eget HVORFOR bag at motionere, styrketræne og opretholde en aktiv livsstil, og så guider jeg, dig til HVORDAN du finder dit eget motiverende HVORFOR, som kan hjælpe dig på din forandringsrejse!
 

Rigtig god fornøjelse

 
✊ FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!
 
😄 TAG STYRINGEN I DIT LIV » START I DAG…
 
✅ DIT ‘Synes du godt’ BETYDER ALT » TUSINDE TAK
 
✅ ABONNÉR på min YouTube for flere TIPS, TRICKS & LIFEHACKS
Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes i 2023

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here