HVORFOR MOTIONERER OG STYRKETRÆNER JEG?

HVORFOR MOTIONERER JEG?

Find ud af hvad der er mit “HVORFOR” bag, hvorfor jeg motionerer og styrketræner er, og bliv klogere på hvordan du finder dit eget

Jeg bliver ofte spurgt indtil, hvorfor jeg styrketræner, motionere og hvordan jeg fastholder en aktiv livsstil. Hvad er meningen egentlig bag?

Meningen bag dine valg, vaner, handlinger og adfærd er utrolig vigtig og ofte afgørende for, hvorvidt du lykkes med at fastholde dine sunde vaner – resten af livet.

På overfladen er svaret enkelt, simpelt og ligetil, men…

Det er i det fleste tilfælde noget i stil med at opretholde en slank, stærk og sund krop. Typisk er den slag overfladiske årsager alt for abstrakte og langt fra funderet dybt nok i meningsskabende motivation. Den drivkraft, du fx har brug for i en tavl hverdag.

SE OGSÅ: HAR DU TÆNK OVER DIT “HVORFOR” I FORANDRINGEN?

 

Her er et typisk eksempel på hvor motivation fejler

Motivationsfejlen begås ofte i forbindelse med vægttabsforløb, træningsforløb og livsstilsændrende forløb. Her kan den umiddelbare mening bag fx lyde:

“Jeg vil være tyndere eller sundere, fordi jeg føler mig tyk eller usund”. Så tror vi fejlagtigt at den ged er barberet, men målet, meningen og motivationen i forandringens årsag forbliver alt for uklar, ikke særlig meningsfuld og meget lidt motiverende.

SE OGSÅ: “Jeg starter på… mandag”-fælden spænder ofte ben for dig

Mange andre faktorer spiller ind i forhold til om vi lykkes eller ej, men at sørge for en dyb mening og et stærkt hvorfor bag forandringsønsket kan sikre, at din motiverende drivkraft er så optimal som muligt ift. at lykkes!

I videoen, deler jeg min dybere mening bag, hvorfor jeg motionerer, styrketræner og opretholder en aktiv livsstil.

Jeg guider også dig til HVORDAN du finder dit eget “HVORFOR”, og fremmer og fastholder din egen meningsfulde motivation i din forandringsrejse!

SE OGSÅ: HAR DU TÆNK OVER DIT “HVORFOR” I FORANDRINGEN?

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her