HVORFOR “JEG STARTER PÅ MANDAG” OFTE SPÆNDER BEN

“JEG STARTER PÅ… MANDAG”

HVORFOR dine “JEG STARTER PÅ… MANDAG” tendenser nemt spænder ben for dig, dine mål og dine gode intentioner i livet

Kender vi ikke alle sammen én der igen og igen har nogle gode intentioner, planer og hensigter, men ALTID finder grunde til at udskyde starten?

Du kender måske typen ret godt… måske det er dig selv?

Alt vi træner, det bliver vi bedre til. Sådan er det også med vores tendenser. Fx tendensen til ALTID at udskyde starten af noget godt, forbedrende og fantastisk i dit liv.

Når du tænker og efterlever “JEG STARTER PÅ… MANDAG” tilladelsestanken, så er du sandsynligvis i gang med at overspringshandle igen.

Hvor mange gange har dine “udskudte start”-tendenser rent faktisk hjulpet dig, fremfor at spænde ben for dig?

Al forandring starter med bevidsthed. Det gælder bevidsthed om “dårlige” vaner, såvel som “dårlige” tendenser. Bliv bevidst om adfærd der IKKE støtter dig i at leve et bedre liv.
Vågn op, og gør noget anderledes ellers får du samme resultater.

SE OGSÅ: HAV EN PLAN B » LAV “HVIS, SÅ” PLANER TIL INTENTIONERNE

 

Hvorfor du ikke skal vente til på mandag før du starter

Du kan miste momentum: Hvis du har en opgave eller et projekt, du kunne gå i gang med nu, kan det være en god idé at gå i gang med det samme. At vente til mandag kan få dig til at miste momentum og interesse, og det bliver ofte sværere at komme i gang.

Det kan øge stressen: Hvis du har meget arbejde at gøre, kan ventetiden til mandag øge stressen og lægge pres på dig selv for at få alt gjort på kort tid. De fleste vil opleve at “projektet” er en løs ende, der stjæler af dit nærvær indtil din udskudte start.

Du kan gå glip af muligheder: Hvis du venter til mandag med at starte en opgave eller et projekt, kan der være muligheder eller deadlines, der udløber i mellemtiden. Ved at starte nu kan du sikre dig muligheden for at udnytte disse muligheder.

Det kan give dig grund til selvsabotage: Mange der fx udskyder starten af et vægttab oplever at “ventetiden” frem til på mandag bliver et ALL-IN tilløb i alt det, de snart ikke “må” spise jf. deres madregler, hvilket typisk gør starten sværere og rejsen længere.

SE OGSÅ: “WHAT THE HELL” effekten “Nu har jeg fejlet, så jeg går ALL-IN”

 

Skab momentum, fremdrift og forbedringer

Ved at starte nu kan du hurtigere komme tættere på en følelse af fremskridt, og det kan øge din motivation til at fortsætte.

Brug din motivationen til at skabe momentum, fremdrift og forbedringer med det samme. Det behøver ikke være en helt masse, men start gerne med det samme med at tage det eller de første små skridt.

Så er du allerede godt i gang på mandag, og skal “bare” fortsætte! 

SE OGSÅ: UNDGÅ OVERSPRINGSHANDLINGER OG FÅ “DET” TIL AT SKE

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her