SUNDE KALORIER KAN (OGSÅ) SPÆNDE BEN FOR VÆGTTAB

JO, SUNDE KALORIER KAN OGSÅ SPÆNDE BEN FOR DIT VÆGTTAB
JO, SUNDE KALORIER KAN OGSÅ SPÆNDE BEN FOR DIT VÆGTTAB

Jamen, det er jo sunde kalorier, jeg spiser…

Du vælger avocadoen, men overser at “sunde” kalorier også kan spænde ben for dit ønske om holdbart vægttab, ups!

Avocado er en ret energitæt frugt (Ja, det er faktisk en tropisk frugt). Pointen er ikke, at du ikke må, kan eller skal spise avocado, men at give dig indsigt i, at også sunde og ernæringsmæssigt fantastiske madvalg også tæller med i kalorieregnskabet.

Du opnår IKKE vægttab af at spise sundt. – Virker det ret provokerende?

Okay, følg lige med her. Vi kan ikke tabe os af at spise sundt, hvis ikke vi samtidig er i kalorieunderskud. Fedttab og vægttab skabes gennem et kalorieunderskud over tid, og IKKE per definition igennem ‘sunde’, næringsfyldte madvalg.

Jo, avocadoen kan sagtens være en del af din mad i et vægttabsforløb, MEN det kan en Snickersbar også fint være. Det handler om mængderne, vi indtager avocado, Snickers og al øvrig kalorieindtag i.

SE OGSÅ: SUND MAD KAN (OGSÅ) FEDE OG FORHINDRE VÆGTTAB

 

Sunde kalorier kan løbe stærkt og spænde ben for vægttabet

Jeg har mødt mange mennesker, der har været dybt frustrerede, inden de kom til mig. De havde troet fuldt og fast på, at vægttab blev afgjort af, at de spiste sundt. Hvilket havde fået dem til at gå ALL-IN på ernæringsmæssigt sunde madvalg, uden at opnå vægttab.

Indsigten i, at ikke sunde madvalg automatisk giver vægttab, har hjulpet mange af mine skønne klienter fri af deres  benspænder for det de ønskede – et holdbart vægttab.

SE OGSÅ: SPISER DU (FOR) MANGE SUNDE NØDDER, KAN DU BLIV TYK

 

Præmissen for vægttab er kalorieunderskud – ikke sund mad

Ja, det er tilrådeligt at spise sundere mad – helt sikkert! Både i et vægttabsforløb, men også i livet generelt. Det er bare vigtigt, at vi forstår præmissen for vægttab ikke er sund mad, men kalorieunderskud.

Spot hvor du spiser sunde og usunde mængder både af “sund” og “usund” mad. Al mad og drikke er energi der optages i kroppen og skal forbrændes. Reducer dit indtag af kalorier, ved fortsat at spise mad, du nyder, elsker og holder af, bare gør det i sunde mængder.

Tænk fleksibelt, få mere madro og nyd dine madvalg med god samvittighed.

SE OGSÅ: GØR DET NEMMERE AT SPISE SUNDERE OG OPNÅ VÆGTTAB

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her