KAN SMÅ ÆNDRINGER I PÅLÆG HJÆLPE DIG TIL VÆGTTAB?

KAN SMÅ ÆNDRINGER I PÅLÆG HJÆLPE DIG TIL VÆGTTAB?
KAN SMÅ ÆNDRINGER I PÅLÆG HJÆLPE DIG TIL VÆGTTAB?

ER DIT VALG AF PÅLÆG VIGTIGT?

Ja, forskellen per skive pålæg kan synes utrolig lille og ubetydelig, men tænk på mængden af pålæg, du spiser på et helt år

Pssst… PRINT GUIDEN OG HÆNG DEN OP ELLER GEM GUIDEN TIL SENERE

Pålægget til venstre i oversigten indeholder ud over færre kalorier per skive også en del mere protein end pålægsvarianterne til højre. Færre kalorier og flere proteiner giver os mere mæthed per kalorie, hvilket er genialt i forhold til at få bedre styr på vægten.

SE OGSÅ: DE SMÅ FORBEDRINGER GØR EN STOR FORSKEL OVER TID

 

Pålæg er naturligvis ikke det eneste sted at sætte ind, men…

Pålæg er noget de fleste mennesker bruger ret store mængder af årligt, og netop derfor kan vores pålægsvaner have stor betydning for vores vægt, fedtprocent og sundhed.

De mad-, motions- og livsstilsvaner, vi har haft frem til i dag, er perfekt designet til det kropslige resultat, vi har på nuværende tidspunkt. Vores krop og vores vægt defineres derfor i høj grad af vores madvalg, madvaner og evne til at moderere livets fristelser

I mit arbejde med klienter, tager vi udgangspunkt i klients nuværende mad-, motions- og livsstilsvaner, og bygger herfra bro, gennem små holdbare justeringer, til en sundere livsstil, der støtter klienten i at opnå fx varigt vægttab, mere kropslig velvære osv.

SE OGSÅ: FAMILIE, VENNER OG KOLLEGAER GØR DIG MÅSKE FEDERE

 

“SMÅ ÆNDRINGER NYTTER IKKE NOGET”

Er du, som de fleste, vil de negative og nyttesløse tanker sandsynligvis dukke op fra tid til anden. Giver du tankerne fokus, næring og energi, vil du nemt ende i alt for drastiske ændringer og justeringer (igen), der ikke kan holde på den lange bane.

De små ændringer nytter noget – faktisk oftest mere end de store og drastiske, fordi de små ændringer er langtidsholdbare. Husk derfor på at langtidsholdbare ændringer, giver langtidsholdbare resultater, og kortsigtede ændringer, typisk giver kortsigtede resultater.

SE OGSÅ: STYR KALORIERNE I DIN KAFFE, CAPPUCCINO, LATTE MM.

Start selv i det små i dag eller invester i en hjælpende hånd

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her