Kan små ændringer i pålæg gøre en forskel på vægten?

Kan små ændringer i pålæg gøre en forskel på vægten?
Kan små ændringer i pålæg gøre en forskel på vægten?

Gør små ændringer i pålægget en forskel?

Ja, forskellen per skive pålæg kan synes utrolig lille og ubetydelig, men tænk på mængden af pålæg, du spiser på et helt år

Pssst… PRINT GUIDEN OG HÆNG DEN OP ELLER GEM GUIDEN TIL SENERE

Pålægget til venstre i oversigten indeholder ud over færre kalorier per skive også en del mere protein end pålægsvarianterne til højre. Færre kalorier og flere proteiner giver os mere mæthed per kalorie, hvilket er genialt i forhold til at få bedre styr på vægten.

 

Pålæg er naturligvis ikke det eneste sted at sætte ind, men…

Pålæg er noget de fleste mennesker bruger ret store mængder af årligt, og netop derfor kan vores pålægsvaner have stor betydning for vores vægt, fedtprocent og sundhed.

De mad-, motions- og livsstilsvaner, vi har haft frem til i dag, er perfekt designet til det kropslige resultat, vi har på nuværende tidspunkt. Vores krop og vores vægt defineres derfor i høj grad af vores madvalg, madvaner og evne til at moderere livets fristelser 😋

I mit arbejde med klienter, tager vi udgangspunkt i klients nuværende mad-, motions- og livsstilsvaner, og bygger herfra bro, gennem små holdbare justeringer, til en sundere livsstil, der støtter klienten i at opnå fx varigt vægttab, mere kropslig velvære osv.

 

Tanken: “Jamen, de små ændringer nytter jo ikke noget”

Er du, som de fleste, vil de negative og nyttesløse tanker sandsynligvis dukke op fra tid til anden. Giver du tankerne fokus, næring og energi, vil du nemt ende i alt for drastiske ændringer og justeringer (igen), der ikke kan holde på den lange bane.

De små ændringer nytter noget – faktisk oftest mere end de store og drastiske, fordi de små ændringer er langtidsholdbare. Husk derfor på at langtidsholdbare ændringer, giver langtidsholdbare resultater, og kortsigtede ændringer, typisk giver kortsigtede resultater.

Start selv i det små i dag eller invester i en hjælpende hånd

Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes i 2023

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here