Kødrulle i baconsvøb med tomat, ost og pepperoni – Favorit opskrift

Kødrulle i baconsvøb med tomat, ost og pepperoni - Favorit opskrift
Kødrulle i baconsvøb med tomat, ost og pepperoni - Favorit opskrift

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

En svinegod kødopskrift…

Her får du virkeligt en af mine helt store favoritter, når det drejer sig om smagfuldt kød.

Det er svært at give garantier for ret meget her i livet. Jeg vil dog garantere dig en ting. Kødrullen her vil ret sikkert flå voldsomt i dit mundvand, og berige dine smagsløg en del.

Tip! Du kan iøvrigt forberede hele molevitten frem til stegningen. På den måde skal du blot tyve minutter inden spisetid, stege kødrullen sprød på en pande – Volia! Jeg har flere gange serveret kødrullen for mine gæster, og den har været et hit hver eneste gang.

Tilbehør: Sidst jeg lavede opskriften, sammensatte jeg en sprød blandet salat og en hjemmerørt dressing med friske krydderurter dertil. Det var enkelt og meget lækkert.

Anvend samme tilbehør som mig, eller vælg en af de andre tilbehørsopskrifter…  

Hvem vil du prøve denne lækre opskrift af på?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Kødrulle i baconsvøb med tomat, ost og pepperoni - Favorit opskrift
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 500 gram hakket kalv- og flæskekød
  • 100-150 gram bacon i skiver
  • 50 gram pepperoni
  • 50 gram revet mozzarellaost
  • 1 dåse tomatpuré
  • 1 løg
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk hav- eller stensalt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
Tilberedning
  1. I en skål blandes det hakkede kalv- og flæskekød med finsnittet løg, salt, peber og paprika.
  2. Læg et cirka 30 centimeter langt stykke stanniol på bordet, vend kalve- flæskefarsen ud på stanniolen, og pres farsen til en flad firkant i cirka 1-1,5 centimeters tykkelse.
  3. Smør farsen med et lag tomatpure, og fordel herefter pepperoni og mozzarellaost.
  4. Brug stanniolen som hjælp til at rulle farsen til en kødrulle.
  5. Klem kødrullen en smule med fast hånd, inden du svøber den i 6-8 skiver bacon.
  6. Grib en stor pande, og steg kødrullen sprød hele vejen rundt i cirka 20-25 minutter. Benytter du stegetermometer, skal kødrullens centertemperatur være cirka 70 grader.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

6 KOMMENTARER

    • Hejsa Helle…

      Med en smule fingersnille og forsigtighed, så kan det sagtens lade sig gøre at baconen ikke falder af.

      Som hjælp kan du anvende nogle tandstikker til at fastholde baconen, indtil den er stegt sprød.

      Håber det lykkes 😉

  1. Den mængde kunne ikke være på nogle af mine pander, så den røg i ovnen, smagte godt, dog var osten rendt ud.
    Men ikke sidste gang det bliver lavet:-)

    • God ide at bruge ovnen, når ikke kødrullen kunne være på panden.

      Mange tak for din feedback, og god fornøjelse næste gang.

      PS. Jeg har nogle gange halveret rullen inden pandestegningen, så du får du mindre ruller, fremfor en stor rulle.

      Rigtig god solrig søndag 🙂

  2. Hejsa – Jeg lavede rullen i dag, blot med oksekød i stedet for kalv/flæsk og chorizo i stedet for pepperoni. Det fungerede rigtigt fint – smagte pragtfuldt 🙂

Please enter your comment!
Please enter your name here