Oksekødsrulle med sprød bacon, knoldfritter og dampet blomkål og broccoli

Kødrulle med knold-fritter og grønt
Kødrulle med knold-fritter og grønt

4 Personer

Hands-on:  15min – Total tid:  45min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Oksekødsrulle med baconsvøb – MUMS!

Hvis bacon kan betegnes som værende et krydderi, så hersker der ingen tvivl om at bacon er verdens bedste krydderi. Bacon smager jo helt fantastisk, og ofte er bacon med til at løfte et måltid til et højere smagsmæssigt niveau.

Slå dig løs med opskriften nedenfor, og giv dig så gerne i kast med at udvikle din egen favorit-rulle. Slip kreativiteten løs i dit køkken, måske du har lyst til at stoppe kødrullen med oliven og feta, flere grøntsager, jalapenos eller hvad du end må have lyst til.

Pssst… Saucen på serveringsforslaget er lavet direkte i panden som kødrullen steges på. Hæld et skvæt fløde, lidt kulør i stegefedtet og lad det koge lidt ind til en lækker sauce 🙂

God fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Prøv opskriften af i dit eget køkken, og del oplevelsen med os andre nedenfor…”

5 from 1 reviews
Oksekødsrulle med sprød bacon, knoldfritter og dampet grønt » Low-Carb
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Kødrullen
  • 500 gram hakket oksefars
  • 1 pakke bacon i skiver
  • 1 æg
  • 1 løg
  • 1 peberfrugt
  • 100 gram revet mozzarellaost
  • 25 gram smør
  • 1 tsk hav- eller stensalt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Dampede grøntsager
  • 1 broccoli
  • ½ blomkål
Ovnbagte knoldfritter
  • 1 knoldselleri
  • 50 gram smør (til pensling)
Tilberedning
Sådan tilbereder du knoldfritter
  1. Tænd din ovn på 180 grader varmluft / 200 grader almindelig ovn.
  2. Fjern knoldselleriets yderste 2-4 mm skræl med en skarp kniv.
  3. Skær herefter knoldselleriet ud i en passende størrelse fritter, og fordel dem på en bageplade.
  4. Smelt smøret på den pande du om lidt vil stege kødrullen på. Pensel knoldfritterne på alle sider med det smeltede smør, og tilbered knoldfritterne cirka 20-30 minutter i ovnen.
Sådan tilbereder du kødrullen
  1. Skræl og snit løg og peberfrugten. Bland løg, peberfrugt og resten af ingredienserne med den hakkede oksefars.
  2. Form en aflang rulle af kødet omsvøb kødrullen med baconskiver. Sørg for de overlapper en smule.
  3. Steg kødrullen på en stor pande ved middel til varme. Vend jævnligt kødrullen så baconen bliver sprød på alle sider. Efter ca. 20 - 25 minutter bør den være gennemstegt, tjek gerne med et stegetermometer, at kødrullens centertemperatur er over 65 grader.
Sådan tilberedes de dampede grøntsager
  1. Fyld en passende gryde med 1 - 2 cm vand og bring vandet i kog.
  2. Skyl og snit broccoliet og blomkålet i mindre buketter.
  3. Lad blomkåls- og broccolibuketterne dampkoge under låg i cirka 5 -7 minutter, hvorefter vandet hældes fra.

Retten kan fint laves i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

 

Please enter your comment!
Please enter your name here