Kylling med pikantost og bacon, samt spidskålssalat med pesto og peanuts

Kylling med pikantost og bacon, samt spidskålssalat med pesto og peanuts
Kylling med pikantost og bacon, samt spidskålssalat med pesto og peanuts

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 40min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Mundvandsprovokerende lækkert…

Jeg har efterhånden mange favoritretter, men denne her er altså endnu en livret, som jeg håber, du har lyst til at prøve af selv.

Det tager dig ikke mange minutters tilberedningstid, at lave denne simple, sunde og super smagfulde gudespise. Kyllingen passer nemlig sig selv i ovnen det meste af tiden, og tilbehøret tager dig ikke mange minutter at klargøre.

En livret, du med fordel kan hive frem i ugens løb, da opskriften ikke kræver megen tid, energi og overskud at tilberede, og derfor fungerer fint selv på de travle dage.

Tip! Skulle du have tid, lyst og lejlighed til at lave en pesto selv fra bunden, så kan jeg anbefale dig at følge opskrift via linket. Persillen kan udskiftes med basilikum eller anden krydderurt, og macadamianødderne med fx anden hvid nød eller pinjekerner.

Persillepesto med macadamianødder, parmesan og ekstra jomfru olivenolie

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Kylling med pikantost og bacon, samt spidskålssalat med pesto og peanuts
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Pikantostfyldt kyllingbryst
  • 800 gram kyllingbryst filet
  • 50 gram flødeost (jeg brugte Buko pikant)
  • 125 gram bacon i skiver
  • Salt
  • Peber
Spidskålssalat med pesto og peanuts
  • 200 gram spidskål
  • 200 gram rød spidskål (kan erstattes af mere almindeligt spidskål)
  • 2-4 spsk grøn pesto
  • 3 spsk saltede peanuts eller anden nøddetopping
Sådan gør du:
Sådan laver du pikantostfyldt kyllingbryst
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Del hvert kyllingbryst i to med mindre brystfileterne er meget små. Lav et snit fra siden i hver af kyllingestykkerne, og fordel pikant flødeosten i hver af de snittede "lommer". Krydr med salt og peber.
  3. Halver baconstrimlerne, og fordel baconen på hver af de pikantostfyldte kyllingbrystfileter, så overfladen af kyllingestykkerne dækkes med bacon.
  4. Anbring de baconsvøbte kyllingestykker på en bradepande eller i et ildfast fad. Sæt bradepanden eller fadet i ovnen, og tilbered kyllingen i 25-30 minutter, hvorefter kyllingen er klar til servering.
Sådan laver du spidskålssalat med pesto og peanuts
  1. Find mandolinjernet frem, og snit begge spidskål på den fineste indstilling.
  2. Bland den fintsnittede spidskålsmix med pestoen, og top af med saltede peanuts.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here