Persillepesto med macadamianødder, parmesan og ekstra jomfru olivenolie

Persillepesto med macadamianødder, parmesan og ekstra jomfru olivenolie
Persillepesto med macadamianødder, parmesan og ekstra jomfru olivenolie

4 Personer

Hands-on:  5min – Total tid:  5min
LCHF | PALEO | LOW-CARB | VEGETAR | KETOGENIC

Hjemmelavet kræs…

Det gjorde jeg førhen, men jeg vil ligge hovedet på blokken med det samme og sige, at hvis jeg kan slippe afsted med at lave pestoen selv, så gør jeg det fremover.

Nøøøøøj, hvor smager hjemmelavet pesto anderledes og meget bedre. Man kan virkeligt mærke, at pestoen er lavet af gode råvare og med et ekstra skud kærlighed. Thumbs up!

Når du har prøvet hjemmelavet pesto, vil jeg æde min gamle hat på, at du lige som jeg, vil forsøge at prioritere at lave pestoen selv fremover.

TIP: Hjemmelavet grøn persillepesto smager fremragende og gør sig bl.a. godt ovenpå Low-Carb knækbrødet, du finder her på siden. Pesto er et alsidigt, velsmagende og skønt tilbehør, som kan anvendes til og sammen med alverdens livretter.

OBS: Husk at pesto i høj grad består af olie og dermed er en ret energitæt ingrediens, så ligesom alle andre energitætte ingredienser, bør det indtages med måde 😉

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Persillepesto med macadamianødder, parmesan og ekstra jomfru olivenolie
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2-4
 
Ingredienser
  • 2 gode håndfuld frisk persille
  • 1 fed hvidløg
  • ½ - 1 dl olivenolie
  • 5 macadamianødder (kan erstattes med andre nødder eller pinjekerner)
  • 2 tsk parmesanost
  • 1 knivspidser hav- eller stensalt
  • 1 knivspidser friskkværnet sort peber
Tilberedning
  1. Skyl den friske persille. Stop persille og resten af ingredienserne i en minihakker, blender eller lignende. Start med ½ dl olivenolie og giv evt. persillepestoen lidt ekstra, hvis den mangler.
  2. Blend din ingredienserne sammen i 30-60 sekunder. Konsistensen på pestoen, skal være lidt grødagtig i det, når den er det, er pestoen klar til servering.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here