Ovnstegte hakkebøffer af kylling » Sundere hakkebøffer til burgere

Ovnstegte hakkebøffer af kylling » Sundere hakkebøffer til burgere
Ovnstegte hakkebøffer af kylling » Sundere hakkebøffer til burgere

Hvad siger du til saftige kyllingebøffer?

Skal der burgere eller sandwiches på madplanen, så prøv de her ovnstegte bøffer af kylling » Nem opskrift på saftige kyllingebøffer

Jeg elsker hakkebøffer og oksekødsburgere, men jeg elsker altså også at variere oksekødet med kyllingefars. Derfor skifter jeg mellem oksefars og kyllingefars, når der står bøffer med salat eller saftige burgere på ugens madplan.

 

Skal bøffer ikke pandesteges eller grilles?

Kyllingebøfferne i opskriften her kan både steges, grilles og ovntilberedes, det bestemmer du selv. Det nemme ved at ovnstege kyllingebøfferne her er, at du slipper for stegeos og tidsforbruget ved panden.

Her ud over skal ovnen formentligt alligevel opvarmes til burgerbollerne, og så er det jo smart at slå to fluer med et smæk, og lave burgerbøfferne i ovnen i samme omgang.

 

Gør det nemt at lave velsammensatte måltider

Jo nemmere “de rigtige valg” er, des mere sandsynligt er det, at vi vælger at gøre det. Derfor giver det god mening at lave (en masse) ekstra kyllingebøffer, når du er i gang.

Fyld så fryseren med bøfferne, som er en velsmagende og velsammensat proteinkilde, der nemt kan genopvarmes og sammensætte med noget fornuftigt tilbehør i en travl hverdag.

 

Her er 3 skønne forslag til nemt, sundt og lækkert tilbehør:

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

 

4.86 fra 1 stemmer
Ovnstegte kyllingebøffer - Nemt, smagfuldt og saftigt
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 800 - 1000 gram kyllingefars
  • 2 terning hønsebouillon opløst i 0,1 dl kogende vand
  • ½ tsk paprika
  • ½ tsk peber
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  2. Rør kyllingefarsen godt sammen med bouillonblandingen, paprika, salt og peber.
  3. Beklæd en bradepande med bagepapir og form 8 kyllingebøfferne på bagepapiret.
  4. Sæt bagepladen med kyllingebøfferne i ovnen, og ovnsteg dem i 20 minutter til de er gyldne.
  5. Server kyllingebøfferne til fx burgere eller nyd dem til en grøn blandet salat eller andet tilbehør.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB | PALEO

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her