
4 Personer
Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO
Hurtigt, nemt og mættende…
Jeg er stor fan af super simpel sundhed, fordi alle kan være med, når vi gør, tænker og formidler sundhed simpelt. Her får du en hurtig, nem og lækker ret, jeg med jævne mellemrum laver en eller anden variation af.
Opskriften er super simpel og fungerer eminent i forbindelse med foodprepping. Både den skønne ratatouille og den lækre bolognese kan tilberedes i stor stil på en gang, og herefter nedfryses i passende portionsstørrelser.
Tip! Som jeg indledningsvis skriver, laver jeg ofte en eller anden variation af denne ret dvs. hvis jeg fx ikke lige har spinat, tomat og oliven, så udskifter jeg det blot med nogle andre grøntsager alt efter, hvad jeg lige har i mit køkken.
OBS. Jeg vil stærkt anbefale dig at foodpreppe. Intet fancy bare genial forberedelse. Gør det nemmere for dig selv at leve sundere. Så er du klar når du pludselig får sparket benene væk af livets travlhed, og tid, lyst og overskud er en by i Rusland.
Hvem vil du prøve denne lækre opskrift af på?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret.
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 800 gram hakket oksekød (Jo lavere fedtprocent, des færre kalorier)
- 1 dusk snittet basilikum eller 2 tsk tørret
- 1 løg snittet fint
- 1 gulerod
- ½ liter tomatpassata, hakkede tomater eller Dolmio tomatsovs
- 2 terninger oksebouillon
- Hav- eller stensalt
- Friskkværnet sort peber
- Mild paprika
- evt. chili
- 1 squash a' cirka 300 gram
- 2-3 store tomater
- 1-2 peberfrugter
- 1 lille løg.
- 1 spsk olivenolie
- 200 gram frisk spinat
- 1 glas oliven (jeg brugte mandelfyldte)
- 200 gram små snacktomater
- Brun det hakkede oksekød ved høj varme gennem 4-5 minutter i en gryde.
- Skyl, skræl og snit guleroden fint, og skyl og snit den friske basilikum.
- Tilsæt din tomatsovs, oksebouillonterninger, gulerod, løg og basilikum til gryden med det brunede oksekød. Smag til med salt, peber, paprika, chili osv.
- Skru ned på middel varme, og lad din bolognese simre, indtil resten af retten er klar.
- Klargør alle grøntsagerne og snit dem i passende tern.
- Giv den pande høj varme. Tilføj olivenolie og grøntsagerne og sauter dem gennem 4-5 minutter.
- Krydr med salt, peber og andre favoritkrydderier.
- Skyl de friske spinatblade og tomaterne, og ryst begge dele frie for vand. Dræn dine oliven for vand.
- Anret tallerkenerne med den friske spinat, tomater, oliven, ratatouille og din lækre bolognese.
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
– Bon appétit –
Kunne du ikke tænke dig at dele din mad i denne facebookgruppe (link er modtaget seperat)?
Hej Louise,
Mange tak for Invitationen, den takker jeg JA til… har anmodet om medlemskab