SPAR 1000 KALORIER PÅ ET ØJEBLIK MED ÉT SIMPELT TRICK

SPAR 1000 KALORIER PÅ REKORDTID

Drømmer om holdbart vægttab, vægtbalance og at få bedre styr på vægten én gang for alle, så hjælper tricket her dig godt på vej!

Måske du, ligesom mange andre, er vildt frustreret over, at du ikke lykkes med at få bedre styr på vægten. Måske dit vægttab igen, igen er gået i stå, eller måske du bare gerne vil vide lidt mere om, hvorfor så mange er udfordret ift. vægttab.

Uanset kan tankerne om udeblivende vægttab og vægtbalance fylde en hel del, og ofte minder de noget om følgende:

  • “Hvorfor taber jeg mig ikke?”
  • “Hvorfor er mit vægttab gået i stå?”
  • “Hvordan opnår jeg vægttab?”

Alle spørgsmålene (og dem som minder om dem) er både rammende og ret væsentlige at afmystificere i forhold til at lykkes med at få styr på vægten og vægttabet, hvis det er et højt ønske hos dig.

LÆS OGSÅ: SYNLIGGØR SPISEVANERNE OG OPNÅ HOLDBART VÆGTTAB

 

Forskellige mennesker, lignende udfordringer

Gennem årene har jeg i min online coaching haft fornøjelsen af at hjælpe en masse skønne mennesker med bl.a. at afmystificere spørgsmål i lighed med ovenstående.

Nej, videoens pointe er ikke, at du skal skylle dit stegte kød under rindende vand, men at du ligeså godt kan reducere kalorier, hvor du kan.

LÆS OGSÅ: En ofte overset “kaloriefælde”, der spænder ben for vægten

Det interessante er, at selvom vi alle lever forskellige liv, har årsagerne til vægtproblemer mange ligheder. Bl.a. uopmærksomhed på “usynlige” og “skjulte” kalorier der indtages overflødigt i forbindelse med madlavning, spisning og drikkevarer.

LÆS OGSÅ: Overser du “USYNLIGE” kalorier, der spænder ben for din vægt? 

I videoen i dag viser jeg dig et oplagt sted, hvor du kan spare mere end 1000 kalorier på et øjeblik uden at gå på kompromis med velsmag og nydelse.

LÆS OGSÅ: KALORIELOGIKKEN BAG DIN VÆGT OG ETHVERT VÆGTTAB

 

Find din vej til at holde af processen ellers holder din plan ikke

Uanset hvor du kommer fra, og hvilke udfordringer du pt. står med på din personlige rejse mod dine mål, ønsker og drømmer, så vær ærlig overfor dig selv. Kan du overhovedet se, at den (næste) plan, det næste quickfix eller strikse plan kan holde ved for dig?

SE OGSÅ: GØR DET NEMMERE AT SPISE SUNDERE OG OPNÅ VÆGTTAB

Vægtmæssige resultater skabes ikke overnight. Derfor er det også afgørende, at du kan forestille dig at leve på en given måde og holde ved en given plan over lang tid. Det er væsentligt, at vi holder af processen og ikke allerede hader den fra starten af.

SE OGSÅ: GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her