NEMT, men ofte OVERSET trick til at spare 1000+ kalorier og opnå vægttab

Går vægten den forkerte vej eller står vægttabet stille?

Måske tænker du ind i mellem noget i stil med…

  • “Hvorfor taber jeg mig ikke?”
  • “Hvorfor er mit vægttab gået i stå?”
  • “Hvordan opnår jeg vægttab?”

Alle spørgsmålene (og dem som minder om dem) er både rammende og ret væsentlige at afmystificere i forhold til at lykkes med at få styr på vægten og vægttabet, hvis det er et højt ønske hos dig.

Forskellige mennesker, lignende udfordringer

Gennem årene har jeg i min online coaching haft fornøjelsen af at hjælpe en masse skønne mennesker med bl.a. at afmystificere spørgsmål i lighed med ovenstående.

Det interessante er, at selvom vi alle lever forskellige liv, har årsagerne mange ligheder. Bl.a. uopmærksomhed på ‘usynlige’ og ‘skjulte’ kalorier der indtages overflødigt i forbindelse med madlavning, spisning og drikkevarer.

I videoen i dag viser jeg dig et oplagt sted, hvor du kan spare mere end 1000 kalorier på et øjeblik uden at gå på kompromis med velsmag og nydelse.

Find din vej til at holde af processen ellers holder din plan ikke

Uanset hvor du kommer fra, og hvilke udfordringer du pt. står med på din personlige rejse mod dine mål, ønsker og drømmer, så vær ærlig overfor dig selv. Kan du overhovedet se, at den (næste) plan, det næste quickfix eller strikse plan kan holde ved for dig?

Vægtmæssige resultater skabes ikke overnight. Derfor er det også afgørende, at du kan forestille dig at leve på en given måde og holde ved en given plan over lang tid. Det er væsentligt, at vi holder af processen og ikke allerede hader den fra starten af.

Alt held og lykkes, Coach Johnny

🤗 Jeg håber videoen vil hjælpe dig godt videre i det gode liv 😉

✅ Hvis du synes godt om videoen, så giv den gerne dit “LIKE” – tak

✅ Abonnér GRATIS på YouTubekanalen for flere tanker, tips og ideer!

 

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here