LICENSEFFEKTEN SPÆNDER BEN FOR HOLDBART VÆGTTAB

KENDER DU LICENSEFFEKTEN?

Når du har set videoen, ved du præcis, hvordan du spotter og undgår, at licenseffekten fortsat spænder ben for dig og et holdbart vægttab

Du får vejledning, viden og værktøjer til at spotte og undgå licenseffekten, så du kan nå dit mål om at komme i form, få bedre styr på vægten og opnå et holdbart vægttab – én gang for alle.

Du får helt konkrete eksempler, så du nemt kan forstå udfordringen ved licenseffekten, og omsætte din nye viden herom til din egen hverdag, så du (endelig) kan begynde at få resultater fra dine indsatser og opnå et holdbart vægttab – en gang for alle.

SE OGSÅ: GÅR DU EFTER HURTIGE RESULTATER? » SÅ VÆR OBS PÅ…

 

LIDER DU UNDER LICENSEFFEKTEN?

Hvad “plejer” du at koble sammen, og kan du godt se udfordringen og hvorfor licenseffekten har spændt ben for dig, når du zoomer ud? DEL GERNE NEDENFOR…

Nej, du er ikke alene. Heller ikke selvom det føles sådan. Alt for mange ser alt for meget som tabubelagt og skamfulgt, hvilket sjældent bidrager til forbedring og et bedre liv med mere glæde, velvære og livskvalitet.

“Livet er langt nok, hvis vi bruger det på det rigtige”, sagde en klog person engang, og at fastholde en ond spiral, dårlige vaner og ringe livskvalitet, er livet simpelthen for kort til.

Tæl ned nu! 5, 4, 3, 2, 1 – NU. Ræk ud efter den hjælp du har brug for – lige nu!

Tøv ikke. Bare gør det. Få sagt og delt dine udfordringer med nogen, der kan hjælpe dig, så du kan få vejledning, viden og værktøjer til at arbejde dig ud af livets begrænsninger.

Jeg håber videoen, og nedenstående tre punkter, kan styrke din tro på dig selv, dit selvværd, din selvaccept og din selvtillid. Tag første lille skridt nu – GO!

SE OGSÅ: SKAB 1% FORBEDRINGER OG FÅ HOLDBARE RESULTATER

 

SKAB ET VINDER-MINDSET OG ET BEDRE LIV

  • Ethvert valg, enhver indsats og handling enten støtter eller spænder ben for dig i dine mål, ønsker og drømme i livet.
  • Glem alt om perfektionisme. Vi er alle mennesker, og mennesker træder ved siden af. Det handler om at træde mest muligt i en støttende retning.
  • Når vi træder ved siden af i forhold til vores intentioner, handler det om at lære af årsagen, justere vores slagsplan fremadrettet og fortsætte livet.

Jeg håber, du har fået noget ud af videoen her, og gennem din nyvundne bevidsthed, vil opleve mere succes fremadrettet.

Hvis indlægget her, hjælper dig, så del det gerne…

SE OGSÅ: Skab det rette mindset, nå dine mål og få bedre resultater!

 

FÅ STYR PÅ DINE BLINDE VINKLER

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her