Skab det rette mindset, nå dine mål og få bedre resultater!

Alt starter med det rette mindset

Bliv klogere på, hvordan du skaber et vinder-mindset, når dine mål og får bedre resultater. Få styr på dit mindset, og undgå fiasko!

Det rette mindset skabes og fastholdes ad flere veje. I denne video tager vi en snak om, hvordan vores omgivelser enten er hæmmende eller fremmende for det rette mindset, vores mål og de resultater ønsker.

Uanset om vi ønsker stor fordybelse, høj produktivitet eller opnå gode resultater hurtigt og effektivt, så er hverdagens forstyrrelser en trussel.

 

Vi er omgivet af “støj” i vores liv

Vores verden “bimler” og “bamler”, og mennesker trækker i os fra højre og venstre. Den støjfylde tilværelse, kan overtage styringen i vores liv. Vi kan få en oplevelse af, at skulle overleve livet, fremfor at leve livet. Hvilket er bekymrende – vi har kun et liv!

Vi er omgivet af “støj” i livet, og gør vi ikke en indsats for at tage og fastholde styringen over “støjen”, så tager “støjen” sandsynligvis styringen over os. 

Det kan betyde, at vi ikke lykkes med vores mål og gode intentioner. At vi føler os utilstrækkelige, fordi vi aldrig når alt det, som vi tænker, vi skal nå.

Det kan også betyde, at vi på et tidspunkt rammes af voldsom stress, og må langtidssygemeldes, fordi vores krop og sind har sagt stop for os.

Livet “støj” kan stjæle fra det gode liv, gøre os ulykkelige og bogstaveligt talt lægge os ned med faretruende langtidssygemeldinger af stress i livet.

 

Start med at ryde op forstyrrende og hovedløse notifikationer, som du pt. har slået til på din smartphone og dit smartwatch.

Vi kan ikke kontrollere livets “støj” 100%, men vi kan tage styringen i vores eget liv, og navigere bedre i livets “støj”, så ikke vores gode liv og helbred sættes på spil.

Alting starter i vores sind med vores mindset. Videoen her, er en invitation til at mærke efter dit livs “støj”. Begynd at fornemme, om det er på tide at tage styringen og skifte kurs, så ikke du skal overleve, men leve dit liv.

✊ LEV BEDRE » FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

❤️ SAMMEN GØR VI EN FORSKEL » LIKE, DEL & ABONNÉR

✅ DIN STØTTE BETYDER ALT » TUSINDE TAK

 

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here