SKAB DET RETTE MINDSET, NÅ I MÅL OG OPNÅ RESULTATER

Alt starter med det rette mindset

Bliv klogere på, hvordan du skaber et vinder-mindset, når dine mål, får bedre resultater og designer et bedre liv for dig selv

Det rette mindset skabes og fastholdes ad flere veje. I denne video tager vi en snak om, hvordan vores omgivelser enten er hæmmende eller fremmende for det rette mindset, vores mål og de resultater ønsker.

Uanset om vi ønsker stor fordybelse, høj produktivitet eller opnå gode resultater hurtigt og effektivt, så er hverdagens forstyrrelser en trussel.

Denne video er del 2 af 2 af en miniserie, hvorfor det giver mening, at du tjekker del 1 ud evt. før du snupper denne video og artikel. Du finder del 1 af 2 via linket herunder.

SE HER: DEL 1: FÆRRE OVERSPRINGSHANDLINGER OG MERE MOTIVATION

 

Vi er omgivet af “støj” i vores liv

Vores verden “bimler” og “bamler”, og mennesker trækker i os fra højre og venstre. Den støjfylde tilværelse, kan overtage styringen i vores liv. Vi kan få en oplevelse af, at skulle overleve livet, fremfor at leve livet. Hvilket er bekymrende – vi har kun et liv!

Vi er omgivet af “støj” i livet, og gør vi ikke en indsats for at tage og fastholde styringen over “støjen”, så tager “støjen” sandsynligvis styringen over os. 

Det kan betyde, at vi ikke lykkes med vores mål og gode intentioner. At vi føler os utilstrækkelige, fordi vi aldrig når alt det, som vi tænker, vi skal nå.

Det kan også betyde, at vi på et tidspunkt rammes af voldsom stress, og må langtidssygemeldes, fordi vores krop og sind har sagt stop for os.

Livet “støj” kan stjæle fra det gode liv, gøre os ulykkelige og bogstaveligt talt lægge os ned med faretruende langtidssygemeldinger af stress i livet.

SE OGSÅ: 5 HACKS TIL STØRRE PRODUKTIVITET OG MERE OVERSKUD

 

Start med at ryde op forstyrrende og hovedløse notifikationer, som du pt. har slået til på din smartphone og dit smartwatch.

Vi kan ikke kontrollere livets “støj” 100%, men vi kan tage styringen i vores eget liv, og navigere bedre i livets “støj”, så ikke vores gode liv og helbred sættes på spil.

Alting starter i vores sind med vores mindset. Videoen her, er en invitation til at mærke efter dit livs “støj”. Begynd at fornemme, om det er på tide at tage styringen og skifte kurs, så ikke du skal overleve, men leve dit liv.

SE OGSÅ: HACK TIL ET SJOVERE, BEDRE OG MERE PRODUKTIVT LIV

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her