Sund opskrift på gourmet burger
Nyd en (glutenfri og LCHF-venlig) opskrift på gourmet burger med pepperoni-ostebøf, tzatziki, bløde løg og salat
Kombinationen af den saftige pepperoni-ostebøf med tzatziki, bløde løg og sprød salat flår i mundvandet. Alle de smagfulde herligheder pakkes pænt ind i mine proteinrige sandwich- og burgerboller med hytteost, som i øvrigt er LCHF-venlige.
Prøv den bedste LCHF burgeropskrift, jeg nogensinde har smagt…
For at overskueliggøre opskriften, har jeg valgt at linke til opskriften på mine proteinrige (og LCHF-venlige) sandwich- og burgerboller med hytteost.
Du kan sagtens nøjes med at lave en halv portion af burgerbolleopskriften, hvis du bare skal have burgerboller nok til opskriften her, men…
Når du alligevel skal i gang, er det både smart og effektivt at lave en fuld portion, så har du nemlig lidt ekstra lækre sandwich-/burgerbollebrød klar, til en anden dag.
SE HER: Sandwich- og Burgerboller med hytteost » Proteinrigt brødopskrift
Tip! Bollerne er yderst fryseegnet, og de holder sig friske en uges tid i køleskabet.
Hvorfor ikke bruge almindeligt brød?
Det kan du også. Nogle har præference for en kost med få kulhydrater fx diabetikere og personer på LCHF/KETO. Andre har glutenallergi og savner en super saftig burgeroplevelse. Nogle tredje ønsker flere proteiner i kosten. Nogle fjerde ønsker at lave mad fra bunden.
Uanset om du ønsker det ene, det andet, det tredje eller fjerde, så får du her en burgeroplevelse der mætter godt og smager himmelsk!
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- Find link til opskriften i afsnittet ovenfor
- 500 gram hakket oksefars
- 50 gram pepperoni
- 50 gram revet mozzarella
- 1 terning oksebouillon opløst i 0,1 dl (ja, lidt) kogende vand
- 4 løg
- 1 tsk salt
- 1 tsk friskkværnet sort peber
- 1 knsp chili (kan udelades)
- 2 hjertesalat
- 250 gram tomater
- 10 gram smør
- 1 Agurk
- 2 fed hvidløg
- 1,5 dl 18% Creme fraiche, Græsk yoghurt 10% eller let yoghurt for færre kalorier
- 1 tsk salt
- 1 tsk friskkværnet sort peber
- Start med at lave dine super lækre Low-Carb burgerboller jf. opskriften, som du finder via linket i afsnittet ovenfor.
- Snit det ene løg fint. Hak den revne mozzarellaost groft. Bland løg, hakket oksefars, bouillon, snittet pepperoni, mozzarellaost, salt og peber, og form 4-6 styk pepperoni-ostebøffer af den blandede fars.
- Grib en stor pande, smelt smørret ved høj varme, og steg bøfferne i 3-5 minutter på hver side, ved middel til høj varme. De sidste tre løg snittes til halve løgringe, og steges bløde i smørret, ved siden af pepperoni-ostebøfferne.
- Skyl, snit og klargør salat og tomater.
- Skyl agurken, og del den på langs i fire dele. Fjern det inderste vandfyldte kød i agurken. Dette gøres, så tzatzikien ikke bliver udvandet inden servering.
- Snit de fire aflange agurkestave i tynde skiver på et mandolinjern, eller med en kniv.
- I en skål blandes agurkeskiverne med presset hvidløg, creme fraiche. Smag tzatzikien til med salt og peber.
- Halver bollerne og placer en portion frisklavet tzatziki på den nederste burgerbolle.
- Læg så en pepperoni-ostebøf ovenpå, lidt bløde løg, sprød hjertesalat, og afslut med
- toppen af burgerbollen. Server med ekstra bløde løg og den sprøde salat.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]