Super lækre Low-Carb sandwich- /burgerboller med hytteost og kokosfibre

Super lækre Low-Carb sandwich-/burgerboller med hytteost og kokosfibre!
Super lækre Low-Carb sandwich-/burgerboller med hytteost og kokosfibre!

Proteinrige sandwich- /burgerboller

Super lækre Low-Carb sandwich- /burgerboller med hytteost og kokosfibre » Skøn opskrift på Low-Carb brød…

Super lækre Low-Carb sandwich-/burgerboller med hytteost og kokosfibre

Hvis du savner brød i hverdagen, så lov mig at prøve Low-Carb bollerne her – MUMS!

Måske undværer du fint brødet i hverdagen, men savner brødet ind imellem, når du vil have dig en lækker sandwich eller burger, hvor top og bund ikke bare er fx salatblade.

Med Low-Carb bollerne her, får du en rigtig brødfornemmelse i burgers og sandwiches.

Som du kan se på billedet til højre, så er sandwich-/burgerbollernes konsistens, lækker og luftig og smagen er fabelagtig!

Sidst jeg anvendte sandwich-/burgerbollerne, var til ribbenstegssandwiches, smagfulde almindelige hamburgers og tunsalatsburgere!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Super lækre Low-Carb sandwichboller med frø, kerner og kokosfibermel
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 10-12
 
Ingredienser:
 • 8 æg
 • 4 dl hytteost
 • 1,5 dl kokosfibermel
 • 4 spsk loppefrøskaller (HUSK)
 • 2 dl blandede frø og kerner, hvor af 1 dl skal være enten hørfrø eller chiafrø
 • 4 tsk bagepulver
 • 3-4 tsk hav- eller stensalt
Sådan gør du:
 1. Tænd ovnen på 200 grader med varmluft.
 2. Blend eller bland æg, hytteost, kokosfibermel, loppefrøskaller(HUSK), bagepulver og salt.
 3. Bland frøene og kernerne i brøddejen, og lad så brøddejen hvile i 8-10 minutter. Hviletiden gør at fibrene, frøene og kernerne, får tid til at suge væske til sig, samt gøre dejen mere sammenhængende.
 4. På en eller to bageplader beklædt med bagepapir, formes 10-12 sandwich- /burgerboller af dejen. Drys sesamfrø på toppen af alle sandwich- /burgerbollerne.
 5. Sæt bagepladen i ovnen, og bag dine lækre sandwichbrød i 18-20 minutter til de er gyldne.
 6. Hold øje med brødene undervejs og byt evt. lidt rundt på brødenes placering, hvis ikke din ovn bager dem ensartet.
 7. Tag sandwich- /burgerbollerne ud af ovnen og lad dem køle af nogle minutter på en rist.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LCHF | PALEO | LOW-CARB

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

26 KOMMENTARER

 1. 4 tsk salt, er det ikke temmelig meget ? burgeren bliver jo også saltet.
  Jeg er ikke saltforskrækket, men bruger ikke eller ifald meget lidt i bageopskrifter. 🙂
  Vh
  ny LCHF livsstylist

  • Hej Maj,

   Velkommen til LCHF/Low-Carb livsstilen 🙂

   Det er en smule relativt om du fornemmer at 4 strøgne teskemål til 12 store burgerboller bliver for meget 🙂
   Jeg synes det 3-4 er passende… bruger jeg mindre end det, synes jeg at mangle salt 😉

   Prøv dig frem med 2-3 tsk første gang og øg evt. med en 4. tsk salt næste gang du bager burgerbollerne 🙂

   – Ha’ en fantastisk weekend Maj
   Skriv endeligt igen, hvis du har flere spørgsmål…

   Ps. tilføjer 3-4 i opskriften, så giver det lidt spillerum 😉

 2. hej 🙂

  har lige bagt og spist disse brød – det er jo helt fænomenalt som min brødhunger blev superglad! de kan jo både gøre det ud for sandwichbrød og som “rugbrød”…..virkeligt lækkert!

  mit spørgsmål er så om man kan erstatte kokosfibermel med andet fibermel for at slippe helt for kokossmagen/duften ?

  • Hej Ditte

   Hvor er det en super skøn feedback at få – 1000 tak.

   Hvilken type fibermel er det du vil erstatte med? Pofiber?

   Jeg tænker godt du kan erstatte kokosfibermelet, og sikkert også med dit fibermel… måske ikke 1:1, men det kan du eksperimentere lidt med 😉

   Glæder mig til at høre nærmere og hvordan det går med fibermelserstatningen.

   De bedste hilsner
   Johnny Christensen | UPGRADED.DK

  • Hej Susanne,

   Jeg har ikke selv prøvet at erstatte hytteosten med andre ting i denne opskrift. Umiddelbart er det hovedbestanddelen i opskriften, og er derfor en vigtig del af konsistensen og resultatet.

   Mit bud er creme fraiche eller Mascarpone, hvilket øger kalorieindholdet en del ift. en let hytteost(blot til info), ellers kan en let neutral yoghurt formentligt anvendes.

   Det er mine bedste bud på erstatninger – uden selv at have prøvet det 🙂

   God fornøjelse

  • Hej Susanne.
   Jeg købte fornyligt, ved en fejl, creme fraise istedet for hytteost. Jeg har nu bagt begge typer og jeg syntes bestemt dem med creme fraise er bedst. Jeg vil forsøge med en græsk yoghurt 10% næste gang, for at komme længere ned i fedt procent.
   Lad høre om du også har prøvet et alternativ.
   Vh Lissi

   • Hej Susanne,

    Fejlkøb er interessante fordi de giver mulighed for at tænke alternativt 🙂

    Jeg har prøvet creme fraiche og forskellige yoghurter helt ned til 0,1 % fedt (for færre kalorier), og synes egentligt de allesammen har været lækre.

    Personligt laver jeg dem typisk med hytteost på 4,5%, men har jeg ikke det, bruger jeg creme fraiche eller yoghurt som alternativ.

    Yderligere alternativer har jeg ikke – Tusinde tak for din feedback 😉

 3. I dag havde jeg sådan en sandwich med på madpakken. Fyldet var salat og laks. Det var alle tiders frokost. Saltindholdet i bollerne er passende. Jeg har tidligere bagt skyrboller. Disse boller er fuldt ud lige så gode – måske endda lidt bedre, da de ikke er klistrede indeni.
  Jeg glæder mig til min frokost i morgen.

 4. Hej
  Jeg har prøvet flere forskellige keto boller uden held. De her boller er superlækre. Jeg synes, at bollerne blev for salt med 4 tsk. Havsalt, så jeg nøjes med 2 tsk., men det er jo en smagssag;) Jeg blandede også 1/2 kokosfibermel og 1/2 mandelmel, og jeg blander chia, sesamfrø og græskarkerner. Tak for nogle fantasiske opskrifter. Jeg bager nu disse hver uge og bruger dem til burgere eller som sandwichboller med tunsalat eller kylling. Så lækre!

 5. Hej Johnny, jeg overvejer at prøve bollerne, men er det hele eller malede loppefrøskaller du bruger (grøn eller gul HUSK, hvis man bruger det mærke – jeg bruger dem fra Matas da de er billigere)? Det har jo betydning for, hvor stort volumen man skal bruge. Hvis man bruger hele skaller, skal man bruge dobbelt så mange skefulde som hvis det er malede, da der er mere luft i.

  • Hej Mette,

   Det lyder dejligt 😀

   Det er den grønne fintmalede Psylium HUSK jeg anvender, men de kan sagtens undlades og erstattes med mere kokosfibermel.

   Håber det besvarede dit spørgsmål – God fornøjelse

 6. Hej igen Johnny, tak for svar, jeg husk’er (hø hø) det som at det er den grønne HUSK er hele skaller. Den gule med malede skaller hedder fiberHUSK. Men hvis du bruger den grønne kan jeg bruge samme volumen som dig.

 7. Hold nu op en skøn oplevelse, vi er så glade for at være stødt på din fantastiske opskrift.

  Jeg har en svigerdatter der tæller kcal, ved du mon hvor mange der er i en portion? Ellers må jeg selv igang med at beregne.

  Igen tusind tak for at du delte disse vidundere

  • Tusinde tak for din skønne feedback…

   En tidligere beregning viser omkring 125 – 150 kalorier, 14 gram protein og 7,2 gram fibre per bolle af lignende slags, men jeg har ikke beregnet denne her præcist.

   Tip! Vil du gerne selv lære at beregne kalorieindhold i din mad, livretter og opskrifter, så vil jeg anbefale dig at tage et kig på MyFitnessPal appen eller deres hjemmeside. Værktøjet er gratis og nemt at komme i gang med. Alternativt kan Lifesum anvendes.

  • Du kan forsøge dig med affedtet mandelmel, men almindelig mandelmel arter sig ikke ligesom kokosmel, desværre.

   Pofiber kan der i mod godt anvendes som erstatning, hvis du tåler det.

   LEVBEDRE.DK // Johnny Christensen

Please enter your comment!
Please enter your name here