Low-Carb burger med pepperoni-ostebøf, tzatziki, bløde løg og sprød salat

4 Personer

Hands-on tid:  20min – Total tid:  40min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

Den bedste jeg har smagt…

Kombinationen af den saftige pepperoni-ostebøf, med tzatziki, bløde løg og sprød salat, er noget der rusker i mundvandet. Alle herlighederne serveres indpakket i, den ubetinget bedste LCHF/Low-Carb burgerbolle, jeg nogensinde har smagt! MUMS.

For at overskueliggøre opskriften, har jeg valgt at linke til opskriften på de super lækre Low-Carb sandwich-/burgerboller. Til nyttig information, så kan du sagtens nøjes med at lave en halv portion af opskriften, hvis bare du skal have burgerboller nok til opskriften her.

Men… Nu du alligevel skal igang, så er det både smart og effektivt, at lave en fuld portion, for hvem vil ikke gerne have lidt ekstra lækre brød klar, til en anden god gang?

Tip! Bollerne er yderst fryseegnet, og de holder sig friske en uges tid i køleskabet.

Klik her og få opskriften på Super lækre Low-Carb sandwich-/burgerboller

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Low-Carb burger med pepperoni-ostebøf, tzatziki, bløde løg og sprød salat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Super lækre Low-Carb burgerboller
  • Find link til opskriften i afsnittet ovenfor
Burgers, bløde løg og salat
  • 500 gram hakket oksefars
  • 100 gram pepperoni
  • 100 gram revet mozzarella
  • 4 løg
  • 1 tsk Hav- eller stensalt
  • 1 tsk Friskkværnet sort peber
  • 1 knsp chili (kan udelades)
  • 2 hjertesalat
  • 250 gram tomater
  • 25 gram smør
  • Ekstra jomfru olivenolie
Tzatziki
  • 1 Agurk
  • 2 fed hvidløg
  • 1,5 dl 18% Creme fraiche eller græsk yoghurt 10%
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
Tilberedning
Super lækre Low-Carb burgerboller
  1. Start med at lave dine super lækre Low-Carb burgerboller jf. opskriften, som du finder via linket i afsnittet ovenfor.
Burgers, bløde løg og salat
  1. Snit det ene løg fint. Grovhak den revne mozzarella. Bland løg, hakket oksefars, snittet pepperoni, mozzarellaost, salt og peber, og form 4-6 styk pepperoni-ostebøffer af den blandede fars.
  2. Grib en stor pande, smelt smøret ved høj varme, og steg bøfferne i 3-5 minutter på hver side, ved middel til høj varme. De sidste tre løg snittes til halve løgringe, og steges bløde i smøret, ved siden af pepperoni-ostebøfferne.
  3. Skyl, snit og klargør salat og tomater.
Sådan laver du tzatziki
  1. Skyl agurken, og del den på langs i fire dele. Fjern det inderste vandfyldte kød i agurken. Dette gøres, så tzatzikien ikke bliver udvandet inden servering.
  2. Snit de fire aflange agurkestave i tynde skiver på et mandolinjern, eller med en kniv.
  3. I en skål blandes agurkeskiverne med presset hvidløg, creme fraiche. Smag tzatzikien til med salt og peber.
Byg dine burgers
  1. Halver bollerne og placer en portion frisklavet tzatziki på den nederste burgerbolle.
  2. Læg så en pepperoni-ostebøf ovenpå, lidt bløde løg, sprød hjertesalat, og slut af med
  3. toppen af burgerbollen. Server med ekstra bløde løg og sprød salat med olivenolie.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

Please enter your comment!
Please enter your name here