Saftig (Low-Carb) burger med pepperoni-ostebøf, tzatziki, bløde løg & salat

Saftig (Low-Carb-venlig) burger

Prøv denne lækre (Low-Carb) burger med pepperoni-ostebøf, tzatziki, bløde løg og sprød salat, næste gang du craver en saftig burger…

 

Den bedste (Low-Carb) burger jeg har smagt…

Kombinationen af den saftige pepperoni-ostebøf, med tzatziki, bløde løg og sprød salat, er noget der rusker i mundvandet. Alle herlighederne serveres indpakket i, den ubetinget bedste LCHF/Low-Carb burgerbolle, jeg nogensinde har smagt! MUMS.

Hvorfor Low-Carb burger? Nogle har en præference for færre kulhydrater og andre ønsker mad lavet fra bunden i deres eget køkken. Uanset om du ønsker det ene, det andet eller det tredje, får du her en burgeroplevelse der mætter godt og smager himmelsk!

For at overskueliggøre opskriften, har jeg valgt at linke til opskriften på de super lækre Low-Carb sandwich-/burgerboller. Til nyttig information, så kan du sagtens nøjes med at lave en halv portion af opskriften, hvis bare du skal have burgerboller nok til opskriften her.

Men… Nu du alligevel skal i gang, så er det både smart og effektivt, at lave en fuld portion, for hvem vil ikke gerne have lidt ekstra lækre brød klar, til en anden god gang?

Tip! Bollerne er yderst fryseegnet, og de holder sig friske en uges tid i køleskabet.

Klik her og få opskriften på Super lækre Low-Carb sandwich-/burgerboller

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Saftig (Low-Carb) burger med pepperoni-ostebøf, tzatziki, bløde løg & salat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Super lækre Low-Carb burgerboller
 • Find link til opskriften i afsnittet ovenfor
Burgers, bløde løg og salat
 • 500 gram hakket oksefars
 • 100 gram pepperoni
 • 50 gram revet mozzarella
 • 4 løg
 • 1 tsk salt
 • 1 tsk friskkværnet sort peber
 • 1 knsp chili (kan udelades)
 • 2 hjertesalat
 • 250 gram tomater
 • 25 gram smør
Tzatziki
 • 1 Agurk
 • 2 fed hvidløg
 • 1,5 dl 18% Creme fraiche eller græsk yoghurt 10%
 • 1 tsk salt
 • 1 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Super lækre Low-Carb burgerboller
 1. Start med at lave dine super lækre Low-Carb burgerboller jf. opskriften, som du finder via linket i afsnittet ovenfor.
Burgers, bløde løg og salat
 1. Snit det ene løg fint. Grovhak den revne mozzarella. Bland løg, hakket oksefars, snittet pepperoni, mozzarellaost, salt og peber, og form 4-6 styk pepperoni-ostebøffer af den blandede fars.
 2. Grib en stor pande, smelt smøret ved høj varme, og steg bøfferne i 3-5 minutter på hver side, ved middel til høj varme. De sidste tre løg snittes til halve løgringe, og steges bløde i smøret, ved siden af pepperoni-ostebøfferne.
 3. Skyl, snit og klargør salat og tomater.
Sådan laver du tzatziki
 1. Skyl agurken, og del den på langs i fire dele. Fjern det inderste vandfyldte kød i agurken. Dette gøres, så tzatzikien ikke bliver udvandet inden servering.
 2. Snit de fire aflange agurkestave i tynde skiver på et mandolinjern, eller med en kniv.
 3. I en skål blandes agurkeskiverne med presset hvidløg, creme fraiche. Smag tzatzikien til med salt og peber.
Byg dine burgers
 1. Halver bollerne og placer en portion frisklavet tzatziki på den nederste burgerbolle.
 2. Læg så en pepperoni-ostebøf ovenpå, lidt bløde løg, sprød hjertesalat, og slut af med
 3. toppen af burgerbollen. Server med ekstra bløde løg og den sprøde salat.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here