Fiberrig sandwich-/burgerbolle » Tilberedt på kun 2 min i mikroovn

1 Personer

Hands-on:  5min – Total tid:  5min
LCHF | PALEO | LOW-CARB | KETOGENIC

Super lækker og lynhurtig opskrift…

Her får du en lækker og luftig sandwich-/burgerbolle, som er behageligt mættende. Bollen laves nemt på få minutter i mikroovnen, og har et hav af anvendelsesmuligheder.

Fx er bollerne særdeles venegenet til brug i madpakken, sandwiches, burgers eller som risteboller ved morgenbordet.

Nybagt brød smager himmelsk, og nu har du opskriften på en fiberrig og mættende bolle, som også tilgodeser dig, der må have et ønske om at skære ned på kulhydrater eller vil undgå gluten 🙂

Ellers andet…

Mikroovnsbollen kan tilberedes i en skål som denne her
Mikroovnsbollen kan tilberedes i en skål som denne her

Ja, tjek mine andre glutenfrie brødvarianter her..

Så uanset om du har intolerancer eller ej, så finder du mange forskellige bud på “brød”-opskrifter, hvis du helst ikke vil undvære brød i dit liv 😉

Pssst…

Sidst jeg lavede denne opskrift, brugte jeg bollen til en lammeburger. Find lammeburger-opskriften her…

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Luftig og fiberrig sandwich- / burgerbolle, klar på blot 2 minutter i mikroovn
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser:
 • 1 æg
 • 1 tsk smør (kan udelades)
 • 4 toppede spsk pofiber
 • 1 tsk hør- eller sesamfrø
 • ½ tsk bagepulver
 • 2 knsp salt
 • 1 tsk græskarkerner til drys / topping
Sådan gør du:
 1. Den færdige bolle formes af og tilberedes i den skål du blander ingredienserne i, så vælg en passende type skål til "bolle-projektet", hvis man må bruge det ord 😉
 2. Smelt smøret først og bland så alle ingredienserne, dog med undtagelse af græskarkernerne, som skal anvendes til drys / topping.
 3. Når alle ingredienserne er blandet godt, glattes bolledejen i bunden af skålen og drysses med græskarkernerne.
 4. Giv skålen med bolledejen 2 minutter i mikroovnen ved højeste effekt og voila, så er bollen klar.
 5. Du kan spise bollen som den er, halvere den, riste den

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.
Anette Weinhandler
Anette Weinhandler
29/09/2021
Har tabt 10 kg. med LEVBEDRE.DK LEVBEDRE.DK er bare den bedste hjemmeside om lchf, keto m.m. Selv er jeg moderat lchf'er. Opskrifterne er lækre og velsmagende. Passer til familier, men også til singler som jeg, for man kan altid tilrette noget, så det passer. Desuden er opskrifterne også netop overskuelige, så det egentlig kun er råvarer, man skal købe ind. Og ikke en hel masse dikkedarer, der bare vil komme til at stå i skabet, uden at man får det brugt op.
Marianne
Marianne
12/09/2021
Stærkt og givende samarbejde Da jeg havde taget i mod en kæmpe udfordring og ville have det bedste ud af oplevelsen valgte jeg at tage kontakt til Johnny. Udfordringen var at gå 100 km på under 24 timer. Vi startede et super samarbejde og med et godt træningsprogram fik jeg vendt min træning fra pligt til fornøjelse. 8 uger senere stillede jeg til start, 5 kilo lettere og med markeret lårmuskler. 20 timer og 32 minutter senere gik jeg i mål, træt, men med en krop som arbejdede med mig og som var så stærk. Jeg skylder Johnny så meget, hans coaching er så positiv og takket være ham blev udfordringen en kæmpe succes. Jeg vil anbefale Johnny til alle som trænger til en ny tilgang til kost og træning. Johnny er en fantastisk makker som har din ryg.
Jette
Jette
26/08/2021
Fik vendt mine tanker og følelser. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg var gået i stå med min træning mine tanker og mine følelser, ja bare virkelig umotiveret og kunne ikke lige komme igang. Den peptalk og de gode samtaler jeg havde med Johnny fra levbedre.dk fik gjort at tankerne og de negative ord jeg gik med, blev byttet ud og vendt om til positive ord og handlinger. Og ikke mindst med min træning, den kom jeg igang med fordi Johnny er super god til sænke ens egne forventninger så man selv gider og kan følge med, ikke kun nu men i fremtiden. Kan virkelig anbefale levbedre.dk Johnny er lyttende - motiverende og ved hvad han taler om. 🙏🏻

 

17 KOMMENTARER

 1. Tak for en fantastisk nem og god opskrift på “mikroboller”, som vi kalder dem herhjemme.
  Lige et spørgsmål, – kan disse boller/bolle bruges i lchfkost, når jeg dagligt lever efter et meget lav kulhydratindtag for at være i “ketose”?
  Altså det jeg mener er, at jeg er i en vægtreguleringsfase nu og har det fint med stram lchfkost, men kan disse boller gøre det ud for en morgenmåltid, hvis der suppleres med æg, olie, ost eller lignende og i givet fald hvor meget olie/fedt og protein kan jeg supplere med uden at det går ud over “ketosetilstanden”.
  Jeg vil ikke spise bollen hver dag, men som afveksling når jeg køre træt i æg og oliekaffe

  • Hej Finn,

   Tak for din positive feedback.

   Hvis dit spørgsmål er, hvorvidt du kan spise mikrobollerne og forblive i ketose, så er svaret ja. Det indeholder meget få kulhydrater.

   Hvor meget du kan supplere med, er svært at give et præcist svar på. Personligt ville jeg supplere bollen op med noget proteinholdigt som fx ost, pålæg, kød og evt. smør…

   Håber mit svar var hvad du søgte?

   Ha’ en skøn dag 😉

 2. Fin opskrift, jeg har så skiftet fløden ud med en lille gulerod og lavet lidt forskellige variationer, som alle var gode.
  Sys dog at bollen bliver fugtig i bunden, har du et godt råd til det?

  • Hejsa Lisa,

   Dejligt at høre du kan lide opskriften, og selv er frisk på at eksperimentere med nye spændende variationer 😀

   Mht. fugtigheden, så gør jeg selv det, at jeg lige efter tilberedningen, vender bollen ud af skålen og lader den dampe af med bunden op ad.

   Håber tricket virker for dig, ellers må du smide den en tur forbi brødristeren 😉

   Rigtig god fornøjelse 😉
   Ha’ en skøn dag…

 3. Fantastisk, mange tak forresten har jeg lavet den med rapsolie istedet for smør, da jeg engang læste ved en mikroovnskage at det skulle gøre den mere lækker og blød og det virker fint

 4. Er der mulighed for at udskifte ægget, så det blir vegansk? Og self. bare bruge planesmør istedet 😉
  Og så en anden ting: ville det mon fungere hvis man puttede lidt revet squash, nødder eller lign i, så den får lidt mere struktur 🙂

  • Hejsa Majbritt

   Spændende eksperimenter forude…

   Jeg synes du skal prøve at tilføje 1 tsk smeltet smør mere, og se om bollen hænger fint sammen alligevel.

   Nødder og lignende tørre ingredienser kan nemt tilføjes… Pas mere på med våde ingredienser som fx squash… vandet i grøntsager kan ødelægge bindingen i brød, omeletter osv.

   Ha’ en skøn weekend 😀

 5. Den var et hit her, også hos manden, med rejesalat – så tak for opskriften 🙂
  Har du prøvet at fryse et brød og riste det efter optøning? Jeg synes faktisk det blev ok sprødt på brødristeren, men er nysgerrig om frysning gør noget ved det 🙂

  • Wauw – dejligt med tilfredshed og madglæde 😀

   Jeg har prøvet at fryse brødet, og synes også det klarede optøning og ristning super godt – prøv det bare ad 😉

   Ha’ en fantastisk weekend Heidi

Please enter your comment!
Please enter your name here