Luksus Low-Carb karbonader med ost, bacon og flæskesværspanering

Luksus Low-Carb karbonader med ost, bacon og flæskesværspanering
Luksus Low-Carb karbonader med ost, bacon og flæskesværspanering

4 Personer

Hands-on tid:  15min – Total tid:  30min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

Gammeldags dansk mad i luksusindpakning…

Typiske laver jeg frikadeller eller kødboller, når jeg har købt hakket kalv- & flæskefars. Forleden besluttede jeg at ændre min typiske køreplan en smule, og servere en omgang virkeligt smagfulde karbonader i stedet for.

Jeg ville lave karbonader, dog ikke helt den traditionelle karbonademodel. Jeg ville lave nogle karbonader med mere spræl og mere smag. Kreativiteten blev testet af og resultatet blev en omgang luksus-karbonader, som viste sig at være de mest himmelske mundfulde.

Lov mig at prøve de her saftige, smagfulde herligheder næste gang du står med en pakke hakket kalv- & flæskefars og overvejer at udfordre fra frikadelleopskriften en smule.

Klik her og find en lækker tilbehørsopskrift til dine luksus-karbonader. 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Luksus Low-Carb karbonader med ost, bacon og flæskesværspanering
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 500 gram hakket kalv- & flæskefars
  • 100 gram bacon (5 skiver)
  • 100 gram revet mozzarellaost
  • 1 æg
  • 5 soltørrede tomater (kan udelades)
  • 1 fed hvidløg (kan udelades)
  • 1 spsk kokosmel (kan erstattes med pofiber eller loppefrøskaller)
  • 1 forårsløg
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
  • 75 gram flæskesvær til panering (Anvend den puffede slags)
  • Smør til stegning
Tilberedning
  1. I en skål blandes den hakkede fars med mozzarellaost, æg, groft hakkede soltørrede tomater, presset hvidløg, kokosmel, salt og peber.
  2. Blend flæskesværene og hæld flæskesværspaneringen i en dyb tallerken.
  3. Form 4-5 karbonader af den blandede fars, og paner karbonaderne med de blendede flæskesvær.
  4. Rul en skive bacon om hver af karbonaderne, og steg dem i smør på en varm pande.
  5. Karbonaderne skal steges i cirka 3-4 minutter på hver side. Herefter vendes karbonaderne på højkant, så baconen steges hele vejen rundt.(TIP! Hvis baconen vil falde af, kan du snørre den med kødsnor)
  6. Server dine flæskesværspanerede Low-Carb Luksus-karbonader med snittet forårsløg, og noget smagfuldt tilbehør fx en sprød blandet salat eller spidskålspasta med små tomater.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here