Luksus karbonader med ost, bacon og flæskesværspanering

Luksus karbonader med ost, bacon og flæskesværspanering - Nem opskrift
Luksus karbonader med ost, bacon og flæskesværspanering - Nem opskrift

Wauw… Prøv luksus karbonader med ost og bacon

Her får du opskriften på luksus karbonader med ost, bacon og flæskesværspanering » Saftige og sprøde (LCHF-venlige) karbonader

Nyd en gammeldags dansk klassiker i luksusindpakning. Jeg laver typisk frikadeller eller kødboller, når jeg har købt hakket kalv- & flæskefars, men forleden besluttede jeg at udfordre min vanemæssige køreplan og eksperimentere lidt med karbonader.

Jeg ville lave karbonader – dog ikke traditionelle karbonader. Jeg ville lave nogle karbonader med mere spræl og mere smag. Kreativiteten blev testet af, og resultatet blev en omgang luksus karbonader, som viste sig at være yderst lækre.

Lov mig at prøve de her saftige, smagfulde luksus karbonader, næste gang du står med en pakke hakket kalv- og flæskefars, og er frisk på at prøve noget vildt lækkert.

Find en lækker tilbehørsopskrift til dine luksus-karbonader – Klik her.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Luksus karbonader med ost, bacon og flæskesværspanering
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 500 gram hakket kalv- og flæskefars
  • 100 gram bacon (5 skiver)
  • 25 gram revet mozzarellaost
  • 1 æg
  • 5 soltørrede tomater (kan udelades)
  • 1 fed hvidløg (kan udelades)
  • 1 forårsløg
  • 1 terning svine- okse eller kyllingebouillon opløst i 0,1 dl (ja, lidt) kogende vand
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • 50 gram flæskesvær til panering (Anvend den puffede slags)
  • 10 gram smør til stegning
Sådan gør du:
  1. I en skål blandes den hakkede fars med mozzarellaost, æg, groft hakkede soltørrede tomater, presset hvidløg, opløst bouillon og peber.
  2. Blend flæskesværene, og hæld flæskesværspaneringen i en dyb tallerken.
  3. Form 4-5 karbonader af den blandede fars, og paner karbonaderne med de blendede flæskesvær.
  4. Rul en skive bacon om hver af karbonaderne, og steg dem i smør på en varm pande.
  5. Karbonaderne skal steges i cirka 3-4 minutter på hver side. Herefter vendes karbonaderne på højkant, så baconen steges hele vejen rundt.(TIP! Hvis baconen vil falde af, kan du snøre den med kødsnor eller stikke en tandstik ind i siden af karbonaderne)
  6. Server dine flæskesværspanerede luksus karbonader med snittet forårsløg, og noget smagfuldt tilbehør fx en sprød blandet salat eller spidskålspasta med små tomater.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here