Sprøde flæskesværspanerede torskefileter med citron og havsalt

Sprøde flæskesværspanerede torskefileter med citron og havsalt
Sprøde flæskesværspanerede torskefileter med citron og havsalt

4 Personer

Hands-on tid:  10min – Total tid:  20min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

Mad der får smagsløgene til at sprælle…

Måske det virker lidt grænseoverskridende at knuse en pose flæskesvær, for at bruge den som panering til din torsk. Ikke desto mindre smager flæskesværspaneringen formidabelt, og så er paneringen ekstremt Low-Carb, modsat en panering med traditionel rasp eller mel.

Uanset hvilken type panering du vælger, traditionel eller en mere utraditionel som denne, så vil panering altid være et meget energitæt valg, som tæller tungt i kalorieregnskabet.

Til dine sprøde torskefileter, skal du have valgt noget smagfuldt tilbehør. Jeg kan varmt anbefale dig, at vælge noget følgende tilbehør:  

Er du ikke fristet af de tre ovenstående tilbehørsopskrifter, så tag et kig på de mange andre typer tilbehør. Klik her og smut direkte til alle tilbehørsopskrifter »

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Sprøde flæskesværspanerede torskefileter med citron og havsalt
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 500-600 gram torskfileter
  • 100 gram flæskesvær (gerne af den puffede slags)
  • 1-2 æggeblommer
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet peber
  • 1 økologisk citron
  • 50 gram smør
Tilberedning
  1. Riv citronskal og saften fra en halv citron ud over torskefileterne. Lad torskefileterne marinere, mens du klargøre paneringen,
  2. Blend eller knus flæskesværene og placer paneringen i en dyb tallerken.
  3. Find nu endnu en dyb tallerken, og tilføj æggeblommerne her i.
  4. Tag nu en torskefilet ad gangen, og vend dem i æggeblomme, og herefter flæskesværspaneringen. Krydr fisken med salt og peber.
  5. Grib nu en stor pande og lad smøret smelte ved middel til høj varme.
  6. Steg dine flæskesværspanerede torskefileter i 2-3 minutter per side, til de er gyldne, sprøde og lækre. Server dem med citronskiver.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here