Lyn-pocheret torskefileter og broccoli i cremet kokos-citronsovs

Lyn-pocheret torskefileter og broccoli i cremet kokos-citronsovs
Lyn-pocheret torskefileter og broccoli i cremet kokos-citronsovs

Har du prøvet lyn-pocheret torskefileter?

Prøv min nemme og bekvemme alt-i-en madopskrift på lyn-pocheret torskefileter og broccoli i cremet kokos-citronsovs

Denne smagfulde fiskeopskrift er uden tvivl en af mine favoritter. Opskriften er nem, sund og smagfuldt, og så kan den laves klar på kun 20 minutter. Voila!

Du kender det sikkert godt. Spisebordet er overfyldt af skåle, gryder og pander?

Undgå det overfyldte spisebord med opskriften her. Det er nemlig super praktisk at både torskefileter, broccoli og den lækre citronsovs serveres samlet i et stort fad. Så er der nemlig god plads på bordet under spisningen og væsentligt mindre opvask efterfølgende.

Tip! Opskriften her kan forberedes i god tid hvis du får gæster på besøg. Det eneste du så skal gøre en halv times tid inden spisetid, er tænde din ovn på 150 grader, dække fadet til med stanniol og give det varme i cirka 25-30 minutter.

PRØV OGSÅ: Smørstegt torsk med baconsvøbte bønner og pesto-squashpasta

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Lyn-pocheret torskefileter og broccoli i cremet kokos-citronsovs
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 800 - 1000 gram torskefileter
  • 500 gram broccoli buketter
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 terninger fiske- eller grøntsagsbouillon opløst i ½ dl kogende vand
  • 1 økologisk citron
  • 1 dusk frisk dild
  • 1,5 tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Hæld kokosmælken i en kasserolle sammen med fiske- eller grøntsagsbouillon, revet citronskal, fintsnittet dild og saft fra en hel citron. Kog kokos-citronsovsen ind og smag til med salt og peber.
  2. Hæld 1 liter vand og 1 tsk salt i en gryde og bring vandet i kog.
  3. Lyn-pocher torskefileterne i 60-120 sekunder (afhængig af tykkelsen) i kogende vand, hvorefter torskefileterne tage op og lægges i et stort ildfast fad.
  4. I samme gryde som vi pocherede torsken, koger vi nu broccolibuketterne.
  5. Efter 2-3 minutter hældes vandet fra broccolibuketterne, og de fordeles over torskefileterne.
  6. Fordel den cremede kokos-citronsovs ud over torsk og broccoli og top af med frisk dild.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

9 KOMMENTARER

    • Hej Pia,

      Nemlig – Det er kun den faste, fede del af kokosmælken vi ønsker at anvende i opskriften.

      Resten er bare vand, og vil kun bidrage til at fortynde sovsen uhensigtsmæssigt meget.

      Pssst… Det er i øvrigt et godt tip generelt, når du anvender kokosmælk til sovs 🙂

      Ha’ en skøn dag Pia

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her