VÆGTTAB: SÅDAN SPISER JEG EN HEL DAG FOR AT LYKKES!

Hvordan spiser jeg på en typisk dag for vægttab?

I denne video, giver jeg dig et indblik i, hvad jeg spiser på en dag, når vægttab og kalorieunderskud (forudsætningen for vægttab) er målet.

Du får sandsynligvis (ret sikker) flere aha-oplevelser undervejs i vloggen. Jeg fortæller dig, hvordan jeg tænker om min mad, og hvilket mindset jeg anbefaler, du træner dig selv i at have, for at få succes med et fedttab på den lange bane.

Videoen er spækket med tips, tricks og strategier der gør det nemmere for dig at være i kalorieunderskud og opnå succes med dit fedttab/vægttab – også et varigt et af slagsen!

Læn dig tilbage og nyd en kop kaffe, og få et skud positiv inspiration til at spise bedre, komme i god form, og få mere glæde, velvære og balance i livet!

LÆS OGSÅ: SYNLIGGØR SPISEVANERNE OG OPNÅ HOLDBART VÆGTTAB

 

Dit liv, er dit ansvar, men en hjælpende hånd kan skabe mirakler

Jeg vil ikke fortælle dig, hvordan du skal leve dit liv. Det må du selv afgøre, men ønsker du at forandre og forbedre dit liv, så hjælper dig gerne med at komme fra tanke til handling og skabe det liv, du virkelig ønsker.

Alt jeg gennem de sidste mange år har udgivet af peptalks, lækre opskrifter og inspirerende indlæg er lavet for at inspirere, motiverer og hjælpe dig (og så mange som muligt), til at forbedre deres livskvalitet.

Vi har kun et liv. Lad være med at spilde tiden, hvis der er noget du gerne vil gøre bedre og anderledes. Tag beslutningen nu, og invester ressourcer i dig selv!

SE OGSÅ: FOODPREPPING GULDKORN OG BENTRÆNINGSTIPS » VLOG

Tid, hvis det kræves. Research, hvis det kræves. Målsætning, hvis det kræves. Penge, hvis det kræves. Ræk ud efter hjælp, hvis det kræves, MEN GØR NOGET – Start i dag! 

Hvad venter du egentlig på? Enten arbejder din tid i livet for dig eller imod dig. Dine udfordringer eller problemer om du vil, bliver sjældent nemmere af at vente.

Handling skaber forvandling. Ikke al slags handling, men målrettede, holdbare indsatser. Det hjælper selvsagt ikke at ryge mere, drikke mere eller gamble mere, mens du hovedløst venter på der sker mirakler. Den slags handlinger er saboterende!  

SE OGSÅ: GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

Hvad er det eller de første små skridt, der vil hjælpe dig til et bedre liv?

 

FÅ STYR PÅ DIN SUCCESSTRATEGI

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her