Smagfulde minifrikadeller med cremet avocado og persille-creme fraiche

Smagfulde minifrikadeller med cremet avocado og persille-creme fraiche
Smagfulde minifrikadeller med cremet avocado og persille-creme fraiche

Hvad siger du til smagfulde minifrikadeller?

Her får du (måske verdens bedste) frikadelleopskrift på smagfulde minifrikadeller med cremet avocado og persille-creme fraiche

Du kender det sikkert fra dig selv? De dage ind imellem hvor du ikke har den store lyst til at stå i køkkenet og kokkerere. Her må madlavningen gerne reduceres.

Opskriften her, er ikke lang og tidskrævende, og kan dermed sagtens laves i en travl hverdag. Men når madlavningen gerne må klares på rekordtid, så giver det mening at være godt forberedt. Derfor kan du med fordel lave flere minifrikadeller, end du kan spise.

Når du alligevel skal til at lave minifrikadeller, så lav fx en dobbelt portion. Så kan du opdele overskydende frikadeller i portioner og fylde dem i fryseren. Så kan du altid hive en portion minifrikadeller frem og lave et måltid på rekordtid.

Skal minifrikadellerne være små eller mini?

Nej. Er du mere til større frikadeller, er det naturligvis bare større frikadeller, du former af frikadellefarsen. Steg blot dine store frikadeller 30-60 sekunder mere på hver side.

Husk i øvrigt ALDRIG at lægge dine frikadeller for tæt sammen på panden, da frikadellerne ellers vil koge i egen saft, fremfor at stege i smørret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Minifrikadeller med cremet avocado og persille-creme fraiche
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Minifrikadeller
 • 1000 gram hakket kalv- og svinekød
 • 2 æg
 • 1 stor løg eller 2 små
 • 2 terninger bouillon opløst i 0,1 dl kogende vand (høns eller okse)
 • ½ tsk friskkværnet sort peber
 • 15 gram smør til stegning
Cremet avocado og persille creme fraiche
 • 2 stk modne avocadoer
 • 2 dl creme fraiche (jo lettere creme fraiche, des færre kalorier)
 • 1 dusk friskt persille
 • 1 økologisk citron eller lime, fordi vi skal bruge både skallen og saften
 • ½ tsk sort peber (gerne friskkværnet)
 • ½ tsk salt
Sådan gør du:
Sådan laver du (måske verdens bedste) minifrikadeller
 1. Skræl og snit løget - gerne meget fint, så børnene ikke skal finde løgstykkerne.
 2. Rør det hakkede svine- og kalvefars sammen med æg, bouillon, snittet løg og peber.
 3. Giv en eller to stor(e) pande(r) høj varme, og lad smørret smelte. Form løbende minifrikadellerne, og læg frikadellerne af i det smeltede smør på panden.
 4. Steg minifrikadellerne i cirka 3-4 minutter til de er gyldne på begge eller alle sider.
 5. Tag minifrikadellerne af panden, pak dem ind i stanniol, og lad dem hvile i 5 min inden servering.
Sådan klargøres avocadoerne
 1. Halver de modne avocadoer, skær dem i skiver, anret en halv pr. tallerken. Krydr med salt og peber.
Sådan laver du en lækker persille creme fraiche
 1. Rens og snit den friske persille. Riv skallen fra citron eller lime, og pres saften ud i en skål. Bland citrusskal, citrussaft og finthakket frisk persille med creme fraichen.
 2. Smag persille creme fraichen til med salt og peber inden servering.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here