Smagfulde minifrikadeller med cremet avocado og persille-creme fraiche

Smagfulde minifrikadeller med cremet avocado og persille-creme fraiche
Smagfulde minifrikadeller med cremet avocado og persille-creme fraiche

4 Personer

Hands-on:  15min – Total tid:  35min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC 

Minifrikadeller med cremet avocado og persille-creme fraiche er et let og lækkert måltid.

Pssst… Du kender det sikkert fra dig selv – De dage ind imellem hvor du ikke har den store lyst til at stå i køkkenet og kokkerere. Har jeg ret?

Så når du nu alligevel skal lave frikadeller, så kan du lige så godt lave en dobbelt portion. På den måde har du både til måltidet, og til at fylde nogle i fryseren. Så kan du altid hurtigt fremtrylle en portion minifrikadeller, som kan udgøre hovedbestanddelen til et måltid.

Er du mere til større frikadeller, er det naturligvis bare sådan nogle du former af frikadellefarsen.

God fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Prøv opskriften af i dit eget køkken, og del oplevelsen med os andre nedenfor…”

5 from 1 reviews
Minifrikadeller med cremet avocado og persille-creme fraiche
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 500 gram hakket svine- og kalvefars (ikke er ren svinefars)
  • 2 æg
  • 1 stor løg eller 2 små
  • Friskkværnet sort peber
  • Hav- eller stensalt (4-5 gram)
  • Smør (til stegning)
Cremet avocado og Persille creme fraiche
  • 2 stk modne avocadoer
  • 2 dl creme fraiche
  • friskt persille
  • saft og skal fra en økologisk lime(kan udelades
  • Friskkværnet sort peber
  • Hav- eller stensalt
Tilberedning
  1. Skræl og snit løg (gerne fint eller meget fint, hvis børnene ikke skal finde løgstykkerne).
  2. Rør det hakkede svine- og kalvefars sammen med æg, snittet løg, friskkværnet sort peber og hav- eller stensalt.
  3. Lad gerne farsen hvile i køleskabet i 20-30 minutter inden stegning. På den måde sætter farsen sig, så den er nemmere at forme og smagen fra ingredienserne forenes bedre.
  4. Tag en stor pande eller to og lad smøret til stegningen smelte ved middel varme, mens minifrikadellerne formes i en passende størrelse.
  5. Steg minifrikadellerne til de er gyldne på begge eller alle sider(hvis de er blevet lidt deforme)
  6. Halver de modne avocadoer, skær dem i skiver, anret en halv per tallerken og drys med hav- eller stensalt.
  7. Rens og snit frisk persille, riv skal og pres saft fra en økologisk lime. Bland det med creme fraiche og smag til med friskkværnet sort peber og hav- eller stensalt.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here