NÅR SUNDE SUPERFOODS SPÆNDER BEN FOR VÆGTTABET

NÅR SUNDE SUPERFOODS SPÆNDER BEN FOR VÆGTTABET
NÅR SUNDE SUPERFOODS SPÆNDER BEN FOR VÆGTTABET

SUPERFOODS vs friske bær ift. vægttab?

Nej, “sunde” (og ofte kalorierige) superfoods er ikke altid lykken, hvis du ønsker at lykkes med et holdbart fedt- og vægttab

Går du, ligesom mange andre, med målet, ønsket og drømmen og et vægttab, så er det utroligt nemt at falde i “sund”-fælden, og bare tro vi kan spise løs, men det er en fejl.

Ønsker du at få styr på vægten – én gang for alle, og ønsker du samtidig at spare penge og undgå besværlige specialprodukter og indviklede specialbutikker, så kan du med fordel droppe den tørrede frugt og andre produkter med etiketten “SUPERFOOD”.

Ret hellere fokus mod varedeklarationen på de varer, du overvejer at købe, så du bliver klogere på om varerne reelt hjælper dig til at få styr på vægten. Det er nemlig let at lade sig forføre af superflotte og farverige etiketter, og ende med dyre kaloriefælder, der ikke nødvendigvis hjælper dig til at opnå det vægttab, du så brændende ønsker dig.

SE OGSÅ: VÆGTTABSTIP: BRUG IKKE DIG SELV SOM SKRALDESPAND

 

Det, du retter dit fokus mod, får din energi og opmærksomhed

Vi mennesker har kun en vis mængde båndbredde, og når vi retter vores fokus mod mere eller mindre “magiske” kosttilskud, utroligt “sunde” SUPERFOODS osv., så fjerner vi på samme tid fokus fra andre sandsynligvis vigtige og ofte afgørende ting.

Vores mad-, motions- og livsstilvaner er afgørende for, om vi har styr på vægten eller ej. Få derfor i første omgang mere styr på mad-, motions- og livsstilvanerne, inden du kaster dig ud i evt. tilskud til kosten (kosttilskud) og fordyrende SUPERFOODS.

Den mad, vi indtager, udgør 100% af de kalorier, vi indtager. Derfor giver det mening at prioritere, optimerer og justerer vores kostvaner – typisk som det første indsatsområde.

Når vi har bedre styr på kostvanerne, kan vi med fordel prioritere, optimerer og justerer vores aktivitetsvaner og søvnvaner, samt arbejde med at reducere evt. “dårlige” vaner, der er en del af vores nuværende livsstil.

SE OGSÅ: SYNLIGGØR SPISEVANERNE OG OPNÅ HOLDBART VÆGTTAB

 

Gør noget holdbart, og glem alt om kvikfixes

Vane- og adfærdsændringer er ikke altid let at få styr på, derfor kræver det i mange tilfælde en professionel hjælpende hånd for at lykkes. Vane- og adfærdsændringer klares sjældent med et kvikfix, og i det vores vaner er ret afgørende for vores vægt, så klares vægtudfordringer ligeledes sjældent med kvikfixes.

SE OGSÅ: GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

Gør en indsats på livsområder der er mest afgørende for din succes.

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her