STOP! Brug IKKE dig selv som skraldespand og få bedre styr på vægten

Brug IKKE dig selv som skraldespand

SPIS OP! Ellers… Ellers hvad? » Drop dine ødelæggende madregler, kom i bedre form og få styr på vægten – en gang for alle!

 

Hvor mange af dine madregler er rent faktisk gode for dig?

Ønsker du at komme i bedre form og få styr på vægten én gang for alle, giver det rigtig god mening, at du tager et kritisk blik på (alle) de madregler, du lader styre og influere på din spisning og dine madvaner.

Når vi igennem mange år har spist og gjort på en bestemt måde, kan det være svært at spotte, hvorfor vi egentligt gør, som vi gør. Er vores mad- og spisevaner ikke ødelæggende for vores glæde, trivsel og velvære, så er det jo også helt fint, at vi forsætter på autopilot.

Men oplever vi, at vores mad- og spisevaner eller for den sags skyld andre vaner er ødelæggende for vores glæde, trivsel og velvære, er det på tide at gøre noget ved problemet og genskabe det gode liv i balance.

 

Bliv mere kritisk og reflekterende overfor dine madregler

I dagens video inviterer jeg dig til at kaste et kritisk og reflekterende blik på dine interne madregler. Bliv bedre til at spotte, udfordre og ændre de madregler, der måske er for styrende og ødelæggende for dig og din krop.

Vi dykker ned i nogle typiske madregler og spisevaner, hvis afledte effekter kan resultere i overvægt og mindre glæde, trivsel og velvære.

 

Se videoen, og bliv klogere på at spotte dine egne ødelæggende madregler, så du kan få bedre styr på vægten – en gang for alle!

 

🤗 Jeg håber videoen vil hjælpe dig godt videre i det gode liv!

✅ Synes du godt om videoen, så giv den gerne dit “LIKE” – TAK

✅ Abonnér GRATIS på min YouTube for flere tanker, tips og ideer

 

Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes i 2023

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here