Nyd chokolade, mens du får styr på vægten og opnår et holdbart vægttab

Nyd chokolade, mens du får bedre styr på vægten.
Nyd chokolade, mens du får bedre styr på vægten.

Nyd chokolade, mens du opnår et holdbart vægttab

Hvordan lyder det? Forkert? Umuligt? Usundt? Du kan sagtens nyde chokolade, mens du opnår vægttab og får bedre styr på vægten.

Alt for mange er overbevist om, at alt fra det søde liv skal forbydes, hvis de skal have bedre styr på vægten og lykkes med et holdbart vægttab. Men alt for ofte bliver denne sort/hvid tænkning desværre en sikker strategi til et uholdbart vægttab.

Du er måske en af de mange der ikke tillader dig selv at nyde søde sager som fx chokolade med god samvittighed? Måske bunder dit forbud i, at du anser chokolade, slik, kage og fristelser som noget ‘forbudt’, ‘usundt’, ‘syndigt’ osv.

 

Jamen, kan jeg godt spise chokolade, mens jeg taber mig?

Ja, og det er brandærgerligt, at mange igen og igen vælger en slankestrategi, der er rettet mod forbud. Når de så alligevel snupper et stykke chokolade eller andet sødt, formår de ikke at nyde det, mens de spiser den, fordi den dårlige samvittighed vælter frem.

Hvis vi nyder, elsker og holder af søde sager, og hvem gør ikke det? Så er strategien med total forbud med stor sandsynlighed uholdbar fra starten af. Det er bare et spørgsmål om tid, før du dropper dit håbefulde slankeforsøg.

Vi kan sagtens nyde af det søde liv, mens vi får bedre styr på vægten og lykkes med vægttab. Faktisk er det typisk også meget mere sandsynligt, at dit vægttab bliver holdbart.

 

Vi behøver IKKE at forbyde, for det handler om sunde mængder

Hvis du tager udgangspunkt i dig selv og din nuværende livsstil, så vil selv små justeringer gøre en stor forskel på den lange bane. Det bedste ved små justeringer, er at de typisk er holdbare, og dermed giver de også holdbare resultater.

SE OGSÅ: GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

Plejer du at spise den store chokolade, så begynd at nyde den mindre. Flere af min Twix-elskende følgere har påpeget, at man jo også bare kan snuppe en halv Twix. Det er også helt rigtigt, men også langt sværere at mestre, fordi det slider på din selvkontrol.

Ved at købe, lave og sørge for mindre stykker, mindre pakninger, mindre portioner osv., hjælper du dig selv, ved at tage situationskontrol, fremfor at slide på din selvkontrol. Det er et simpelt, men ekstremt effektiv vane- og adfærdsredskab til at lykkes.

SE OGSÅ: TAG SITUATIONSKONTROL OG UNDGÅ FLERE FIASKOER

Måske du tænker: “Jamen, det er jo typisk større portioner der er på tilbud”. Det er helt korrekt, og kan du styre det (tænk lige tilbage i tiden), så fint. Men de fleste kan ikke. Du kan dog prøve denne enkle, men effektive metode til at lykkes, når du køber stort ind.

SE OGSÅ: SNACK-TRICK » Enkelt, men effektivt slanketrick til holdbart vægttab

 

❤️ Er du interesseret i et nærværende og professionelt onlineforløb i dit tempo?

⭐️ Vil du lære at omsætte gode intentioner til handling og holdbare resultater?

Så BOOK en GRATIS og UFORPLIGTENDE snak med mig her

 

HASHTAGS

#levbedre #vægttab #fedttab #fleksibelspisning #sundudenkur #vægttabsinspiration #sundlivsstil #kostomlægning #sundevaner #sundbalance #twix #sundhedscoach #chokolade #kitkat #slankudenkur #kaloriebalance #ernæring #madvaner #kalorieunderskud #vægttabsforløb #livsstilsændring #detgodeliv #selvkærlighed #kostvejleder #madtips #selvkærligtvægttab #vanecoach #vaneændring #vægttabsguide #komiform

 

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here