Nyd chokolade, mens du får styr på vægten og opnår et holdbart vægttab

Nyd chokolade, mens du får bedre styr på vægten.
Nyd chokolade, mens du får bedre styr på vægten.

Nyd chokolade, mens du opnår et holdbart vægttab

Hvordan lyder det? Forkert? Umuligt? Usundt? Du kan sagtens nyde chokolade, mens du opnår vægttab og får bedre styr på vægten.

Alt for mange er overbevist om, at alt fra det søde liv skal forbydes, hvis de skal have bedre styr på vægten og lykkes med et holdbart vægttab. Men alt for ofte bliver denne sort/hvid tænkning desværre en sikker strategi til et uholdbart vægttab.

Du er måske en af de mange der ikke tillader dig selv at nyde søde sager som fx chokolade med god samvittighed? Måske bunder dit forbud i, at du anser chokolade, slik, kage og fristelser som noget ‘forbudt’, ‘usundt’, ‘syndigt’ osv.

 

Jamen, kan jeg godt spise chokolade, mens jeg taber mig?

Ja, og det er brandærgerligt, at mange igen og igen vælger en slankestrategi, der er rettet mod forbud. Når de så alligevel snupper et stykke chokolade eller andet sødt, formår de ikke at nyde det, mens de spiser den, fordi den dårlige samvittighed vælter frem.

Hvis vi nyder, elsker og holder af søde sager, og hvem gør ikke det? Så er strategien med total forbud med stor sandsynlighed uholdbar fra starten af. Det er bare et spørgsmål om tid, før du dropper dit håbefulde slankeforsøg.

Vi kan sagtens nyde af det søde liv, mens vi får bedre styr på vægten og lykkes med vægttab. Faktisk er det typisk også meget mere sandsynligt, at dit vægttab bliver holdbart.

 

Vi behøver IKKE at forbyde, for det handler om sunde mængder

Hvis du tager udgangspunkt i dig selv og din nuværende livsstil, så vil selv små justeringer gøre en stor forskel på den lange bane. Det bedste ved små justeringer, er at de typisk er holdbare, og dermed giver de også holdbare resultater.

SE OGSÅ: GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

Plejer du at spise den store chokolade, så begynd at nyde den mindre. Flere af min Twix-elskende følgere har påpeget, at man jo også bare kan snuppe en halv Twix. Det er også helt rigtigt, men også langt sværere at mestre, fordi det slider på din selvkontrol.

Ved at købe, lave og sørge for mindre stykker, mindre pakninger, mindre portioner osv., hjælper du dig selv, ved at tage situationskontrol, fremfor at slide på din selvkontrol. Det er et simpelt, men ekstremt effektiv vane- og adfærdsredskab til at lykkes.

SE OGSÅ: TAG SITUATIONSKONTROL OG UNDGÅ FLERE FIASKOER

Måske du tænker: “Jamen, det er jo typisk større portioner der er på tilbud”. Det er helt korrekt, og kan du styre det (tænk lige tilbage i tiden), så fint. Men de fleste kan ikke. Du kan dog prøve denne enkle, men effektive metode til at lykkes, når du køber stort ind.

SE OGSÅ: SNACK-TRICK » Enkelt, men effektivt slanketrick til holdbart vægttab

 

❤️ Er du interesseret i et nærværende og professionelt onlineforløb i dit tempo?

⭐️ Vil du lære at omsætte gode intentioner til handling og holdbare resultater?

Så BOOK en GRATIS og UFORPLIGTENDE snak med mig her

 

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here