NYD DEN LILLE (FX KNOPPERS), SPAR KALORIER OG TAB DIG

NYD DEN LILLE (FX KNOPPERS), SPAR KALORIER OG TAB DIG
NYD DEN LILLE (FX KNOPPERS), SPAR KALORIER OG TAB DIG

STOR VS LILLE KNOPPERS

Knoppers findes i flere størrelser, ligesom mange andre fristelser, så nyd den “lille”, spar kalorier og tab dig

Nej, intet behøver gøres forbudt, bare fordi du drømmer om vægttab, hvis du arbejder med at nyde sundere mængder af Knoppers og alle andre nydelsesfulde madvalg. Ydermere vil denne slankestrategi ofte være den bedste til at skabe langsigtede og holdbare resultater.

En plan, hvor du forbyder alt du nyder, elsker og holder af vil sandsynligvis heller ikke holde ret længe. Tillader du dig selv at nyde, mens du får styr på vægten eller fastholder du strikse “forbudt og tilladt” madregler?

SE OGSÅ: SPISEVANER TIL AT OPNÅ MADRO OG NATURLIGT VÆGTTAB

 

DERFOR FEJLER DIT VÆGTTAB IGEN OG IGEN

Fair nok, der er naturligvis ikke en enkelt grund til vægttabsfiaskoer, men at tænke alt for sort/hvid, sundt/usundt, enten/eller, rigtigt/forkert omkring mad er en af de største fælder.

Mange forbinder vægttab med en streng diæt og fuldstændig afskæring af snacks og slik. Men du kan stadig nyde dine yndlingssnacks, chokolade og barer, mens du taber dig? Det handler om moderation, nydelse i sunde mængder og at træffe bevidste madvalg.

I stedet for at eliminere alle lækkerier fra din kost, kan du reducere fristelsernes portioner og mængder og der igennem indtage færre kalorier.

Et simpelt eksempel kan være, at du køber/nyder en “lille” (indsæt selv fristelse) fremfor en “stor”, for forskellen betyder helt vildt meget på vægten over tid. Vælg en lille Knoppers med 55 kalorier i stedet for en stor med 220 kalorier, nyd fortsat, spar kalorier og tab dig.

SE OGSÅ: SODAVAND MED SUKKER FEDER OG ØDELÆGGER VÆGTTAB

 

TAG PORTIONSKONTROL OG TAB DIG

Ved at være opmærksom på portionsstørrelse kan du stadig tilfredsstille din søde tand eller snack-trang uden at indtage for mange kalorier ift. dit mål om vægtbalance og vægttab. Du skal altså sigte imod at skifte kurs og reducere gradvist fremfor at eliminere noget helt.

Det er i hvert fald det, som adfærdsvidenskaben fortæller os om at få hjernen med på de forandringer, vi ønsker os. Ligeledes vil gradvise justeringer sjældnere lede til afsavn og modstand i slankeforløbet og vægttabsprocessen.

Du kan naturligvis også overveje at inkludere sundere alternativer til snacks og chokolade, såsom et stykke frugt, grøntsagsstave eller en pålægshapser (skiver pålæg der rulles). De tre nævnte forslag sundere end de fleste valg af snacks – find selv flere favoritter.

SE OGSÅ: TAG SITUATIONSKONTROL OG UNDGÅ FLERE FIASKOER

 

SÅDAN LYKKES DU MED VARIGT VÆGTTAB

Det er vigtigt at understrege, at vægttab handler om at skabe en bedre balance i kosten og indarbejde sundere mad-, motions-, og livsstilsvaner der kan holde på lang sigt. Tillade dig selv at nyde dine yndlingssnacks i moderation, så opretholder du motivationen og undgår følelsen af afsavn, som ofte fører til overspisning eller opgivelse af slankestrategien.

Så næste gang du har lyst til noget sødt eller en lækker snack, så husk at det handler om at vælge klogere og moderere dine portioner og mængder. Ved at gøre dette kan du stadig opnå dine vægttabsmål uden at opgive den fornøjelse, som snacks mm. giver dig.

Kreative tilladelsestanker i din hjerne vil ofte forsøge at overbevise dig om, at du sagtens kan købe større mængder fristelser hjem uden at “overspise”. Men køb mindre mængder af fristelser. Hav omtanke for, at det du køber med hjem, spiser du (eller din kære familie).

Når virkeligheden rammer sidst på dagen, så har vi tendens til at række ud efter til der er tilgængeligt i vores omgivelser og madmiljø. Tag derfor styringen over din omgivelser og dit madmiljø, fremfor at slide din viljestyrke op og sætte dig selv op til flere fiaskoer!

SE OGSÅ: VÆGTTABSMEDICIN: FORDELE, ULEMPER OG OVERVEJELSER

Hvis indlægget hjælper dig, så del det gerne…

 

ADFÆRDSDESIGN DIG TIL VÆGTTAB

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her