ØDELÆGGER DINE WEEKENDVANER UGENS RESULTATER?

ØDELÆGGER DINE WEEKENDVANER UGENS RESULTATER
ØDELÆGGER DINE WEEKENDVANER UGENS RESULTATER

HAR DU “DÅRLIGE” WEEKENDVANER?

Dine ønskede resultater (fx vægttab) kan nemt udeblive, hvis du igen og igen lader “weekend-fælden” ødelægge hele ugens gode indsatser?

Weekendvaner kan variere fra person til person. Nogen er mere aktive i deres weekender, mens andre bruger dem til at hvile, hygge og slappe af. Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at bruge weekenderne på, men vær OBS på, om de spænder ben for dig.

Mange oplever at hverdagens struktur kører på skinner i forhold til deres mad-, motions- og livsstilsvaner, mens weekendvanerne igen og igen spænder ben.

Det er vigtigt at finde en balance mellem at nyde weekenderne, uden at du slipper alle hæmninger på en uhensigtsmæssig måde. Mange oplever at slippe de gode hverdagsvaner i en sådan grad, at deres weekendvaner udvisker hele ugens positive resultater.

Herved udebliver fx dit ønskede vægttab igen og igen pga. dine weekendvaner.

SE OGSÅ: RAMMES DU IGEN OG IGEN AF “WHAT THE HELL”- EFFEKTEN?

 

Weekendafslapningen giver energi til en ny uge

Ja, du skal da helst føle dig afslappet og fornyet, når påbegynder en ny uge, men føler du egentlig det?

Hvis du mandag efter mandag står med endnu en status quo på vægten – eller endnu værre en vægtøgning? Nej, vel…

Måske du (gradvist over tid) har sluppet hæmningerne lidt for meget, hvilket har givet grobund for nogle knap så støttende weekendvaner, der spænder ben for dig?

Du kan gøre en stor indsats i hverdagene, men hvis dine weekendvaner er tilsvarende saboterende, så udebliver dine ønskede resultater – hver uge!

Hvis dit mål er vægttab, skal vi formå at skabe et kalorieunderskud over tid, og hvis dine weekender stikker af kaloriemæssigt, så kan vægttabet udebliver for altid.

Vi har alle vores benspændere i forbindelse med vores forandringsønsker.

Måske bruger du vilde “cheatdays” og “cheatmeals” med meningsløs overspisning, går ALL-IN på dine byture eller noget helt fjerde?

Hvad er dine formodede benspændere?

SE OGSÅ: CHEATMEALS, CHEATDAYS OG MENINGSLØS OVERSPISNING

 

Ønsker du andre resultater, må du gøre noget anderledes

Vi har alle både “gode” og “dårlige” vaner – ingen er perfekte! Det vigtige er at balancen mellem de to typer af vaner er tilstrækkeligt støttende for den person, du ønsker at være og det liv, du ønsker at leve.

Hvis ikke det er tilfældet, vil du ofte opleve en konstant eller tilbagevendende utilfredshed. Det kan fx være i starten af ugen, hvor du igen konstaterer at dine vægttabsindsatser ikke har givet resultater.

Måske er det på tide at arbejde med dine weekendvaner?

Du skal have dine vaner (og balancen mellem de gode og dårlige vaner) til at arbejde for dig, for ellers arbejder de imod dig.

Oplever du denne ubalance og utilfredshed i livet, så begynd at spot dine knap så gode vaner, mønstrer og handlestrategier, for ellers styrer de dit liv.

SE OGSÅ: GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

Jeg har i over 10 år hjulpet tusindevis af mennesker med at skabe succesfulde forandringer og opnå holdbare resultater, og jeg vil gerne hjælpe dig til at lykkes – en gang for alle!

Lad dig GRATIS inspirere af alt jeg deler eller book dit 1:1 forløb hos mig nu.

Hvis indlægget her, hjælper dig, så del det gerne…

// JC

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her