Oksekødsfyldt omelet med friske spinatblade og fintsnittet spidskål

Oksekødsfyldt omelet med friske spinatblade og fintsnittet spidskål
Oksekødsfyldt omelet med friske spinatblade og fintsnittet spidskål

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Muh-ligvis din nye favoritomelet…

Når jeg skriver “muh-ligvis” så er det naturligvis en sjov indskydelse om, at der i omeletten er indbygget ko-kød.

Nu hvor alle mand og damer vidst er på samme side og i godt humør, så lad mig fortælle dig lidt om, hvorfor jeg personligt synes det er vigtigt at have køkken-lageret rustet til at kunne lave omeletter alle årets dage.

Nej, vi skal ikke spise omelet alle årets dage. Pointen er, at kunne lave en omelet, når livet brænder på, når vi ikke har tid, energi eller overskud til madlavningen.

Det kan jo også bare være, at vi ønsker madlavningen klaret i en fart. Måske du, som jeg står med “madrester” fra dagen før, som ikke helt er tilstrækkeligt til et helt måltid.

Voila! Så bruger vi omeletten til at forene grøntsager, salat, kød og mange andre “rester” i en lækker, mættende og velsammensat anretning – Velbekomme!

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Oksekødsfyldt omelet med friske spinatblade og fintsnittet spidskål
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1-2
 
Ingredienser
  • 4 æg
  • 100 gram færdigstegt hakket oksekød
  • 1 håndfuld friske spinatblade
  • 1 håndfuld fintsnittet spidskål
  • 1 okse-bouillonterning (opløst i 3-4 spsk kogende vand)
  • 3 knsp friskkværnet sort peber
  • 1 tsk tørret estragon, basilikum eller oregano (kan udelades)
Tilberedning
  1. Giv en stor pande (cirka 28 centimeter) høj varme. Bruner du oksekødet af i forbindelse med opskriften her, kan du benytte samme pande til omeletten. Læg det færdigstegte oksekød til side.
  2. I en skål slår du æggene ud, og blander æggemassen godt sammen med de friske spinatblade, den fintsnittede spidskål, boillonen, peber og estragon.
  3. OBS. Bruger du slip-let-pande eller benytter du panden du stegte oksekødet på, så kan fedtstof undlades ellers bør du forkæle den varme pande med lidt fedtstof for at undgå omeletten brænder fast.
  4. Hæld nu den blandede æggemasse ud på den varme pande. Top omeletten af med det stegte oksekød og tildæk panden med et låg. Alternativt kan et stykke stanniol anvendes som låg.
  5. Skru ned til middel varme, og lad omeletten hygge sig under låg i cirka 5-7 minutter, hvorefter din oksekødfyldte omelet er klar til servering.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

Please enter your comment!
Please enter your name here