Oliven-broccolisalat med nødder og frisk mozzarella

Oliven-broccolisalat med nødder og frisk mozzarella
Oliven-broccolisalat med nødder og frisk mozzarella

Har du smagt oliven-broccolisalat?

Prøv min nemme, mættende og virkelig lækre salatopskrift på oliven-broccolisalat med nødder og frisk mozzarella som madtilbehør

Slip kreativiteten løs og lav smagfulde og farvestrålende blandede salater. Brug dem som tilbehør til eller som hovedbestanddel i dine måltider.

Tip! Få dine blandede salater til at tage sig mere fortryllende ud. Byg dine salater op lag for lag, og server dine salater anrettet på fade fremfor dybe skåle.

Da jeg begyndte at opbygge og anrette mine salater på fade lag for lag, oplevede jeg dels en større glæde ved at sammensætte salattilbehøret, men udtrykket på mine færdige salater er også meget mere mundvandsprovokerende for øjnene end hvis de var i skåle.

LAD DIG OGSÅ INSPIRERE AF: MINE OVER 100 TILBEHØRSOPSKRIFTER

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Oliven-broccoli salat med nødder og frisk mozzarella
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 100 gram broccoli
  • 100 gram oliven (med eller uden mandler, peberfrugt, feta – du bestemmer)
  • 100 gram iceberg salat eller Hjertesalat, rucola osv.
  • 100 gram frosne ærter
  • 1 rød peberfrugt
  • 125 gram (1 klump) frisk mozzarellaost
  • 2-3 stk jordbær (smagsgiver - er ikke LCHF/KETO og kan undlades)
  • 5 stk vindruer (smagsgiver - er ikke LCHF/KETO og kan undlades)
  • ½ æble (smagsgiver - er ikke LCHF/KETO og kan undlades)
  • 1 lille håndfuld blandede cashew- og valnødder
Sådan gør du:
  1. Rens og skær buketter af friskt broccoli. Bring 1-2 cm vand i kog i bundet af en gryde og lyntilbered det i 3-5 minutter alt afhængigt af, hvor meget bid du synes der skal være i broccolien. Tilsæt de frosne ærter i det sidste minut, så de kun lige blancheres.
  2. Rens og snit salaten. Læg salaten som bund på et stort fad.
  3. Rens og snit peberfrugt, æbler, jordbær og vindruer og fordele det hele i nævnte rækkefølge ovenpå salaten.
  4. Lad broccoli og ærter dampe af, hvorfor det er en fin ide at lave det i forvejen. Varm salat er “NO GO”. Køl det evt. kort under rendende kold vand, hvis du skal have salaten klar i en fart.
  5. Fordel det afkølede broccoli og ærterne på fadet.
  6. Skær mozzarella osten ud i passende skiver og fordel dem øverst sammen med nødderne.
  7. Serveres fx med en lækker ekstra jomfru olivenolie, vinaigrette eller dressing “On the side”

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LCHF | KETO | LOW-CARB

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her