Oliven-broccolisalat med nødder og frisk mozzarella

Oliven-broccoli salat med nødder og frisk mozzarella
Oliven-broccoli salat med nødder og frisk mozzarella

Prøv en lækker oliven-broccolisalat

Mangler du et nemt, mættende og virkelig lækkert salattilbehør? Så prøv denne oliven-broccolisalat med nødder og frisk mozzarella…

Slip kreativiteten løs og lav smagfulde og farvestrålende blandede salater. Brug dem som tilbehør til eller som hovedbestanddel i dine måltider.

Tip! Få dine blandede salater til at tage sig mere fortryllende ud. Byg dine salater op lag for lag, og server dine salater anrettet på fade fremfor dybe skåle.

Da jeg begyndte at opbygge og anrette mine salater på fade lag for lag, oplevede jeg dels en større glæde ved at sammensætte salattilbehøret, men udtrykket på mine færdige salater er også meget mere mundvandsprovokerende for øjnene end hvis de var i skåle.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Oliven-broccoli salat med nødder og frisk mozzarella
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 100 g Broccoli
  • 100 g Oliven (med eller uden mandler, peberfrugt, feta – du bestemmer)
  • 100 g Iceberg salat eller Hjertesalat, rucola osv.
  • 100 g frosne Ærter
  • 1 Peberfrugt
  • 1 pose Mozzarella ost
  • 2-3 stk Jordbær (smagsgiver)
  • 5 stk Vindruer (smagsgiver)
  • ½ Æble (smagsgiver)
  • 1 lille håndfuld blandede Cashew- og Valnødder
Sådan gør du:
  1. Rens og skær buketter af friskt broccoli. Bring 1-2 cm vand i kog i bundet af en gryde og lyntilbered det i 3-5 minutter alt afhængigt af, hvor meget bid du synes der skal være i broccolien. Tilsæt de frosne ærter i det sidste minut, så de kun lige blancheres.
  2. Rens og snit salaten. Læg salaten som bund på et stort fad.
  3. Rens og snit peberfrugt, æbler, jordbær og vindruer og fordele det hele i nævnte rækkefølge ovenpå salaten.
  4. Lad broccoli og ærter dampe af, hvorfor det er en fin ide at lave det i forvejen. Varm salat er “NO GO”. Køl det evt. kort under rendende kold vand, hvis du skal have salaten klar i en fart.
  5. Fordel det afkølede broccoli og ærterne på fadet.
  6. Skær mozzarella osten ud i passende skiver og fordel dem øverst sammen med nødderne.
  7. Serveres fx med en lækker ekstra jomfru olivenolie, vinaigrette eller dressing “On the side”

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LCHF | KETO | LOW-CARB

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here