Oliven-broccoli salat med nødder og frisk mozzarella

Blandet oliven-broccoli salat med nødder og frisk mozzarella
Blandet oliven-broccoli salat med nødder og frisk mozzarella

4 Personer

Hands-on:  15min – Total tid:  15min
LCHF | KETO | LOW-CARB

Nemt og lækkert tilbehør…

Slip kreativiteten løs og lav smagfulde og farvestrålende blandede salater. Brug dem som tilbehør til eller som hovedbestanddel i dine måltider.

Tip! Få dine blandede salater til at tage sig mere fortryllende ud. Byg salaterne op i lag og server dem på fade fremfor skåle.

Tip! Husk ekstra jomfru olivenolien, så du får glæde af de mange fedtopløselige vitaminer i de grønne blandede salater. Olivenolie smager forskelligt alt afhængigt af oprindelsessted, prisklasse og type, så prøv dig evt. frem med forskellige olivenolier.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

Oliven-broccoli salat med nødder og frisk mozzarella
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 100 g Broccoli
  • 100 g Oliven (med eller uden mandler, peberfrugt, feta – du bestemmer)
  • 100 g Iceberg salat eller Hjertesalat, rucola osv.
  • 100 g frosne Ærter
  • 1 Peberfrugt
  • 1 pose Mozzarella ost
  • 2-3 stk Jordbær (smagsgiver)
  • 5 stk Vindruer (smagsgiver)
  • ½ Æble (smagsgiver)
  • 1 lille håndfuld blandede Cashew- og Valnødder
Tilberedning
  1. Rens og skær buketter af friskt broccoli. Bring 1-2 cm vand i kog i bundet af en gryde og lyntilbered det i 3-5 minutter alt afhængigt af, hvor meget bid du synes der skal være i broccolien. Tilsæt de frosne ærter i det sidste minut, så de kun lige blancheres.
  2. Rens og snit salaten. Læg salaten som bund på et stort fad.
  3. Rens og snit peberfrugt, æbler, jordbær og vindruer og fordele det hele i nævnte rækkefølge ovenpå salaten.
  4. Lad broccoli og ærter dampe af, hvorfor det er en fin ide at lave det i forvejen. Varm salat er “NO GO”. Køl det evt. kort under rendende kold vand, hvis du skal have salaten klar i en fart.
  5. Fordel det afkølede broccoli og ærterne på fadet.
  6. Skær mozzarella osten ud i passende skiver og fordel dem øverst sammen med nødderne.
  7. Serveres med en lækker ekstra jomfru olivenolie eller vinaigrette “On the side”

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

Please enter your comment!
Please enter your name here