Smagfuld grøntsagsomelet med fløde, friske porre og basilikum

Smagfuld grøntsagsomelet med fløde, friske porre og basilikum
Smagfuld grøntsagsomelet med fløde, friske porre og basilikum

Hva’ siger du til en grøntsagsomelet?

Prøv min lækre opskrift på en smagfuld grøntsagsomelet med fløde og friske porre » Nyd et nemt, sundt og lækkert måltid på rekordtid!

En af grundende til at jeg ELSKER omeletter i alverdens afskygninger, er at de typisk gør det nemt, sundt og hurtigt at lave velsammensatte måltider.

Jeg laver ofte omeletter, hvis jeg fx har forskellige rester af grøntsager, kød osv. tilbage fra ugens øvrige måltider. På den måde får jeg brugt en helt masse rester af grøntsager og kød i et nyt lækker og næringsrigt måltid.

Pssst… Har du nogensinde lagt mærke til, hvor ufatteligt meget grønt der kan “gemmes” i en enkelt omelet – det er helt vildt! Hvis ikke, så prøv det endelig af.

Prøv også min opskrift på Skipper Skræks yndlingsomelet her

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Smagfuld grøntsagsomelet med fløde, friske porre og basilikum
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
  • 4 æg
  • 1 friske porrer
  • 2 spsk fløde eller cremefine (jo højere fedtprocent, des flere kalorier - kan udelades)
  • 10 gram smør (kan reduceres eller undlades ved brug af slip-let-pande)
  • 1 tsk tørret basilikum eller en lille dusk frisk
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sort peber
Sådan gør du:
  1. Giv en stor pande høj varme og stik panden en smørklat.
  2. Mens smørret smelter, slår du de fire æg ud i en skål, renser og snitter porrerne. Tilsæt porrestykker, fløde eller cremefine, tørret basilikum, salt og peber til æggemassen i skålen.
  3. Rør godt rundt i skålen, så æggemassen "æltes" godt ind i porrestykkerne.
  4. Når smørret er smeltet, skrues der ned på middel varme og omeletmassen hældes på panden. Dæk panden til med et stykke stanniol. Stanniol-tricket "damp-bager" omeletten en smule under selve stegningen. På den måde undgår du en omeletbund der er overtilberedt og en overflade der er våd og utilberedt.
  5. Efter cirka 10 minutters tilberedning under stanniol er omeletten klar til servering.
  6. Smag omeletten til med yderligere salt og peber.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here