Omelet med fløde og friske porre

Omelet med fløde og friske porre

2 Personer

Hands-on:  5min – Total tid:  15min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Omelet i alverdens afskygninger er nemt, sundt og relativt hurtigt klaret. Jeg bruger ofte at lave omelet, hvis jeg har forskellige rester af grøntsager liggende. På den måde kan jeg få stoppet en helt masse grøntsager ind i et lækkert og næringsrigt måltid. Det er faktisk helt utroligt, hvor mange grøntsager du kan “gemme” i en omelet, prøv selv at teste det af 🙂

Nå… til sagen – denne omelet er med porre som eneste grøntsag – men den er nams.

5 from 1 reviews
Omelet med fløde og friske porre
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
  • 4 Æg
  • 1-2 Friske porrer
  • 1 dl 38% piskefløde
  • 1 god smørklat
Sådan gør du:
  1. Smid smørklatten på en pande (28cm foretrækker jeg), giv den middel varme. Mens smørret smelter, knalder du de fire æg ud i en skål, renser og snitter porrerne og tilsætter porrer og fløde i skålen.
  2. Rør god rundt i skålen, så hele æggemassen får godt fat i porrerne.
  3. Når smørret er smeltet, hældes skålens indhold ud på panden. Tag et stykke stanniol til at dække overfladen af panden.Med Stanniol tricket "bager" du omeletten en smule under stegningen. Det gør, at du kan undgå at skrue for meget op, hvilket bevarer så meget saft, kraft og vitaminer i maden, som det er muligt.
  4. Efter ca. 10 min under stanniol er omeletten klar 🙂
  5. Krydres med salt og peber

Retten kan fint laves i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få flere tips og tricks til en smartere, sundere og bedre livsstil

SKAB EN KROP OG ET LIV DU ELSKER, mens du nyder processen! START HER

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here