OVERHEAD BARBELL TRICEP EXTENSION » Sådan gør du

OVERHEAD BARBELL TRICEP EXTENSION

Sådan træner du øvelsen Overhead Barbell Tricep Extension, der er en kraftøvelse, der primært træner triceps musklerne i armene

I videoen, viser jeg hvordan overhead barbell tricep extension udføres korrekt, og herunder finder du også en læsevenlig trin-for-trin guide til at udføre øvelsen korrekt:

  1. Start med at stå oprejst med ret ryg.
  2. Placer din vægtstang fx EX-bar bag hovedet, med håndfladerne vendende opad.
  3. Hold albuerne en anelse ind mod midten af kroppen, mens du strækker i albuebøjet for at hæve vægtstangen op over hovedet, indtil armene er strakte.
  4. Hold toppositionen et øjeblik, hvorefter du langsomt lader vægtstangen bevæge sig tilbage til startpositionen bag hovedet.
  5. Gentag bevægelsen i det antal repetitioner du ønsker.

Det er vigtigt at holde ryggen lige og undgå at svinge eller rotere kroppen. Fokuser på at bruge triceps musklerne til at presse stangen op og hold albuerne tæt på kroppen. Start med en let vægt, så du kan fokusere på teknikken og gradvist øge belastning.

PRØV OGSÅ: SÅDAN UDFØRER DU OVERHEAD DUMBBELL TRICEP EXTENSION

 

Hvorfor træne Overhead Barbell Tricep Extension?

Træning af Overhead Barbell Tricep Extension har flere fordele, her er nogle af de vigtigste:

  1. Styrker triceps musklerne: Overhead Barbell Tricep Extension er en effektiv øvelse til at træne triceps musklerne i armene, hvilket kan hjælpe med at forbedre armene udseende og kraften.
  2. Forbedrer push-up og andre presseøvelser: Triceps er vigtige muskler i øvelser såsom push-ups og bænkpres, stærkere triceps kan hjælpe med at forbedre præstationen i disse øvelser.
  3. Reducerer skader: Stærkere triceps kan hjælpe med at reducere risikoen for skader i armene og skuldrene under andre øvelser og aktiviteter.
  4. Forbedrer positur: Triceps er en del af kernen og kan hjælpe med at forbedre positur og balance. Træning af triceps kan hjælpe med at reducere smerter i nakke og skuldre.

PRØV OGSÅ: TRICEPS HJEMMETRÆNING MED RYGSÆK

Fysisk aktivitet er en gave for din krop og dit sind ツ

SE OGSÅ: DE OVER 100 ANDRE GRATIS TRÆNINGSØVELSER HER

Rigtig god træning!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her